Lidia Buble, declaratie de dragoste pentru Razvan Simion, dupa ce s-a afisat cu noua iubita

Lidia Buble a recunoscut ca inca il iubeste pe Razvan Simion.

Lidia Buble si Razvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Relatia celor doi s-a incheiat in urma cu aproximativ sapte luni de zile, dupa mai bine de patru ani petrecuti unul langa celalalt.

Cei doi au dat dovada de maturitate si au recunoscut ca vor ramane prieteni in continuare. Cei doi sunt disponibili sa o ia de la capat cu alte persoane, iar celebrul prezentator tv si-ar fi gasit deja pe altcineva.

El a fost surprins in ultima perioada alaturi de o bruneta, cu care Razvan Simion si-ar fi petrecut vacanta in Turcia, la sfarsitul verii. Lidia Buble a facut a transmis un mesaj emotionant pentur fostul ei iubit, in urma cu putin timp.

loading...
In timpul unei sesiuni de intrebari pe pagina ei de Instagram, celebra cantareata a recunoscut ca inca il iubeste pe Razvan Simion, insa ca pe un prieten. Ei au continuat sa fie apropiati, iar sentimentele de dragoste pe care le-a dezvoltat pentru el s-au transformat in unele de prietenie.

„Cu riscul de a fi maine pe prima pagina in toate tabloidele, dar imi asum si stiti ca sunt sincera si nu am ce sa ascund.

Da, inca il iubesc pe Razvan, insa nu in modul in care poate va imaginati voi. S-a transformat intr-o prietenie, nu stiu. Este o altfel de dragoste”,a declarat Lidia Buble pe contul sau de Instagram.

Blondina a marturisit, pe pagina sa de Instagram, ca inca lucreaza cu fostul ei iubit. Razvan Simion a ramas in continuare managerul Lidiei Buble, care continua sa o sprijine in toate proiectele sale.

„Da, este adevarat.

Este managerul meu si omul care ma sustine cel mai mult in cariera mea si pe drumul pe care eu am ales sa merg si caruia vreau sa-i multumesc din suflet. Chiar pregatim niste proiecte super faine si curand vine si piesa noua”,a declarat Lidia Buble pe contul sau de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro