Mama lui Culita Sterp, declaratii neasteptate despre casnicia artistului cu Carmen de la Salciua!

Mama lui Culita Sterp a facut declaratii surprinzatoare despre relatia artistului cu Carmen de la Salciua.

S-au iubit, s-au casatorit, insa in cele din urma au divortat cu scandal. Se pare ca motivul despartirii dintre Culita Sterp si Carmen de la Salciua ar fi fost infidelitatea cantaretului. Cei doi au si-au mai dat o sansa in toamna anului trecut si au facut marele anunt al impacarii.

Cu toate acestea, se pare ca vorba din popor care spune ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust s-a aplicat in cazul lor. Cei doi s-au despartit definitiv, iar acum artistul traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Daniela Iliescu si urmeaza sa devina tatic.

„Eu nu m-am bagat niciodata in relatia lor. Este adevarat, l-am sfatuit sa nu se casatoreasca asa de repede, la doar 23 de ani, dar a fost decizia lui. Totusi, am crezut ca baiatul meu se va cuminti cand s-a insurat cu ea. Insa, m-am inselat. De aceea, am fost si dezamagita. El a ramas mai cu lipici la fete… Asa este el, seamana cu taica-su… ”, a declarat Geta Sterp pentru wowbiz.ro.

loading...
Culita Sterp provine dintr-o familie simpla, tatal sau fiind cioban de meserie. Familia Sterp a muncit ani de zile pentru a ridica vila impunatoare din Hateg, reusind sa faca avere din oierit.

Mama lui Culita a marturisit, de curand, ca viata ei a fost plina de suisuri si coborasuri si a recunoscut ca a iertat de nenumarate ori infidelitatile sotului.

„Daca v-as spune viata mea, ar fi mai ceva ca la ”Din Dragoste”. Omului meu i-a placut sa umble, iar eu mereu am iertat. Asa imi este firea. La fel si baietii, ambii dupa fuste, doar aschia nu sare departe de trunchi.

Eu sunt mai mica decat sotul meu cu 10 ani, dar nici acest lucru nu l-a impiedicat sa se mai uite si la altele. Desi am fost tanara si doar pentru el, a umblat si i-a mai scapat ochii si la altele, m-a tradat de multe ori. E la fel de gagicar ca si Culita”, a spus aceasta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro