Mariana de la Puterea Dragostei, mesaj emotionant pentru cea care i-a dat viata.

Mariana de la Puterea Dragostei a postat un mesaj plin de emotie pentru mama ei!

Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase si apreciate concurente din casa iubirii din Istanbul. Frumoasa moldoveanca a cucerit multi baieti din emisiune, insa nu a format niciun cuplu pana in acest moment.

Desi Cristian Comanici s-a declarat, de cateva luni, fascinat de roscata, Mariana nu i-a dat sanse pentru a avea o relatie. Nici lui Rares, care a spus ca o place si a incercat sa o cucereasca. Mariana a sustinut de la inceputul competitiei, care este genul ei de barbat si ce doreste de la un anumit partener de viata. Se pare ca, pana in acest moment, nici un baiat din competitie nu a reusit sa-i fure inima.

Mariana de la Puterea Dragostei are foarte multi sustinatori, care o apreciaza si pentru felul in care arata, dar si pentru faptul ca este o femeie puternica. Tanara de 26 de ani a dat dovada de maturitate si s-a dovedit a fi foarte ambitioasa pe parcursul ei in competitia Puterea Dragostei.

loading...
Daca moldoveanca ii impresioneaza pe toti cu frumusetea ei, iata cum arata mama roscatei de la Puterea Dragostei. Recent, a fost ziua ei de nastere, iar Mariana a dorit sa-i scrie cateva cuvinte, dar si sa posteze o fotografie cu cea care i-a dat viata.

Mariana recunoaste ca Romeo este genul de barbat care ar fi putut s-o cucereasca. Totul s-a intamplat in editia trecuta Puterea Dragostei.

Mariana: Da, este ok, imi place caracterul lui. Ulterior, cei doi au iesit la dans. Ramane de vazut ce decizie va lua frumoasa moldoveanca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro