MIHAI ALBU, AFECTAT DE PANDEMIE

Afacerea lui Mihai Albu a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Designerul a fost nevoit sa se reinventeze pentru a putea supravietui in bransa.

Nuntile, botezurile, spectacolele si alte evenimente private au fost interzise din cauza contextului actual in care ne aflam. Astfel, afacerea lui Mihai Albu a fost la un pas sa se duca de rapa. Designerul a fost nevoit sa se reinventeze. Fostul sot al Iuliei Albu s-a axat pe incaltaminte casual, la preturi accesibile.

Ba chiar a luat si un credit de la banca pentru a acoperi nevoile firmei sale.

”Pandemia a afectat pe toata lumea, iar eu nu fac exceptie. Pantofii mei erau pentru ocazii speciale iar piata asta efectiv s-a prabusit, credeam ca nu mai apuc anul asta. Am avut insa un moment de inspiratie si m-am reinventat, m-am reprofilat pe incaltaminte casual, de foarte buna calitate si la preturi accesibile. Lucrurile nu sunt roz pentru nimeni, am luat si un credit de la banca pentru a acoperi nevoile firmei, insa sunt multumit de cum merg lucrurile acum”, a declarat Mihai Albu pentru PlayTech.ro.

loading...
Mihai Albu, in razboi cu fosta sotie
Lucrurile nu fost roz nici in plan personal pentru Mihai Albu din cauza razboiului pe care il poarta cu fosta sotie. Celebrul creator de pantofi a vorbit deschis despre mega-controversa pe tema ordinului de protectie, dar si despre disputa pe care o are cu Iulia pe tema programului de vizita a Mikaelei, fetita lor.

”Sunt reale probleme. A sarit in mod repetat . De 6 sau de 7 ori nu mi-a dat copilul, plus vacanta, cinturi de intalnire sau m-a obligat sa ma vad cu copilul in fata blocului. Lucruri pentru care noi am cerut o analiza si o monitorizare a Autoritatii Tutelare si a Protectiei Minorului. Noi suntem monitorizati. Eu nu ma duc niciodata singur acolo. Si cand duc copilul ma duc tot cu cei de la Autoritatea Tutelara.

Eu imi doresc binele copilului. Acest lucru este important. Nu conteaza ce imi doresc eu sau ce isi doreste mama. Nu este vorba de avocati. Aici este vorba de binele copilului. Noi o sa judecam si o sa filtram daca este cazul sa aparam minorul in fata neregulilor care s-ar intampla in viata lui. Eu imi doresc sa o ajut pe fetita mea. Imi doresc sa fiu alaturi de ea tot timpul. Din aceasta cauza ma si lupt”, ne-a marturisit Mihai Albu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro