Momente cumplite pentru Mihai de la 3 Sud Est!

Momente dificile pentru Mihai Budeanu! Dupa infectia cu virusul COVID-19, cantaretul trece printr-o noua drama.

Ultima perioada nu este deloc buna pentru unul dintre membrii trupei 3 Sud Est. Dupa infectia cu virusul COVID-19 si o recuperare destul de grea, Mihai Budeanu sufera cumplit la momentul actual! Mama lui s-a stins din viata in urma cu scurt timp.

Solistul a postat un colaj cu mai multe fotografii cu mama lui, iar in dreptul fotografiilor acesta a transmis un mesaj emotionant despre femeia care i-a dat viata.
”Mama mea cu suflet bun?a plecat la cer!??Nu te voi uita,niciodata!”, a scris el in dreptul imaginii!

La scurt timp dupa ce a postat imaginea respectiva, internautii i-au transmis mesaj de condoleante si si-au exprimat regretul fata de mama cantaretului.

loading...
In urma cu scurt timp, Mihai Budeanu a fost infectat cu noul coronavirus si s-a aflat in stare grava timp de aproximativ 3 saptamani.

Primele declaratii facute de cantaret dupa ce a reusit sa invinga virusul provenit din China.

„Salutare oameni buni!De azi sunt acasa, iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta.

Dupa aproape 3 saptamani si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la Terapie Intensiva, pot sa zic ca am invins.’, a transmis el pe retelele de socializare.

„A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata.

Am avut alaturi nu doar doctori, ci si ingeri pazitori: Dr.

Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit in spitalul din Vegas. Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat ti atent in tratarea mea si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.
Multumesc, de asemenea, medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important in salvarea vietii mele.

loading...
Mai vreau sa multumesc, bineinteles voua, fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ati asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu. La final, dar nu in ultimul rand, vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata. Acest mesaj as fi vrut sa fie unul in care sa anunt o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist, cum v-am obisnuit de fiecare data, dar viata e asa de incurcata uneori si nu stim ce ne asteapta. Aveti grija de voi si puneti sanatatea pe primul loc!!!’, a mai transmis artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro