Nelson Mondialu, parasit de sotie!

Nelson Mondialu este un personaj controversat pe retelele de socializare, mai ales ca ii place sa fie in centrul atentiei. Acesta si-a anuntat fanii ca s-a despartit de sotia sa, Liana.

Nelson Mondialu a facut cateva declaratii neasteptate pe retelele de socializare, a anuntat ca s-a desparti de sotie, mai mult de atat, a mai spus ca a plecat de acasa, iar destinatia este Germania.

Nelson si-a anuntat fanii din mediul online ca relatia sa cu Liana s-a terminat. Mai mult, el a mai spus ca a plecat de acasa si ca destinatia este Germania. Se pare ca sotia sa a fost cea care a pus capat relatiei.

„Ma duc fratilor in Germania. Ma duc in Germania la Gina Furman. M-am despartit de muiere. M-am despartit de oconasa! M-am despartit pentru ca nu mai era zoala cu ea. Nu mai aveam oala calda. Intelegeti?”, a spus Nelson in timpul unui live facut pe retelele de socializare.

loading...
Se pare ca intre cei doi nu este totul lapte si miere, iar de-a lungul timpului au existat numeroase episoade controversate care s-au aflat pe prima pagina a tabloidelor. Nelson a vorbit si despre despartirea de Liana, in stilul sau caracteristic si a facut cateva declaratii uimitoare.

„Degeaba imi spui mie ca ma iubesti, daca corasonul tau bate pentru altcineva. Degeaba imi spui mie „Traiasca familia ta”, daca tu te uiti dupa buzunarul tau. Astia care intrati si comentati aiurea de mine, eu va dau clasa si in casa si afara. Va plimb cu covrigul si tot eu il mananc. Toti sunteti bombardieri, de unde atata smecherie? Nu-s curios.25 de ani mi-a mancat tineretea. Pentru o bucata de maios si-a luat toate hainele si a plecat. Maios sau ce, acum nu stiu! Aici e maios… A luat hainele si s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai si tu o varsta decenta, 20-25 de ani. Pana in 30… N-ai mustata, n-ai par pe tine, n-ai crengi in cap ”,a spus Nelson Mondialu, in ultimul sau videoclip postat pe Youtube.

In luna decembrie a anului trecut, Nelson Mondialu a anuntat ca sotia lui, Liana, este insarcinata, ceea ce a fost cu adevarat o minune in familia acestuia.

„Dupa atatia ani de asteptari,bosasurile au dat roade, oameni buni! Oconasa gravida cu fetele mele. Da, oameni buni, minuneeee! O sa avem doua fetite frumoase. Traiasca reginele mele, fetele mele” a scris Nelson Mondialu in dreptul unui clip postat pe contul de YouTube, la momentul respectiv.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro