Nick Carter si sotia lui, parinti pentru a treia oara!

Nick Carter si Lauren Kitt Carter au anuntat ca vor deveni din nou parinti. Vestea vine ca un soc, dat fiind faptul ca cei doi au incercat mult timp.

Nick Carter a facut fericitul anunt chiar pe o retea de socializare, acolo unde milioane de fani l-au felicitat pentru faptul ca va devenit tatic pentru a treia oara.

Nick Carter si-a anuntat urmaritorii ca va avea un al treilea copil. „Cateodata, viata te ia prin surprindere.”, a scris acesta pe o retea de socializare.

Nick Carter si sotia lui au deja doi copii. Odin, baietelul de 4 ani si fiica Saoirse, de doar un 1 si 3 luni, le aduc celor doi zambetul pe buze in fiecare zi. Acum, Nick Carter si Lauren Kitt vor fi si mai fericiti, dat fiind faptul ca familia lor se mareste.

loading...
Intr-un interviu oferit revistei People, cuplul recunostea faptul ca au mai incercat sa conceapa, insa fara reusite. De aceea, cei doi erau extrem de sceptici in ceea ce priveste conceperea unui copil pe cale naturala. Cu toate acestea, Nick Carter si Lauren Kitt si-au indeplinit visul, vor fi din nou parinti.

Lauren Kitt a declarat ca era sigura de faptul ca ar fi avut o tumora, din cauza istoricului ei medical si mai ales din pricina faptului ca a avut doua nasteri.

Lauren Kitt si Nick Carter se gandea deja la o mama surogat pentu a reusi sa aiba al treilea copil, dar vestea ca vedeta este gravida i-a surprins pe amandoi.

Sotia lui Nick Carter era gravida in 6 luni atunci cand a aflat minunata veste. Lauren Kitt sustine ca nu si-a dat seama ca asteapta un copil din cauza faptului ca nu a avut niciun simptom specific, dar intr-o zi i-a spus sotului ei ca ceva se misca in burtica asa ca au mers la doctor sa verifice ce se intampla.

Marele eveniment va veni in curand si atat Nick Carter cat si Lauren Kitt sunt fericiti din cale afara.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro