Nicole Cherry, mai pregatita ca niciodata sa devina mamica!

Nicolle Cherry se pregateste sa devina mamica?! Raspunsul neasteptat pe care l-a dat artista.

Una dintre cele mai iubite cantarete din tara noastra este Nicole Cherry. Pe langa o cariera de succes, frumoasa satenta traieste si o frumoasa poveste de dragoste. Daca pana la momentul actual, artista nu dat niciun fel de detaliu despre sarcina, aceasta vine si face declaratia momentului! Nimeni nu se astepta la asta!

intrebari, printre care si la una dintre cele mai incitante, aceea daca isi doreste sau nu sa devina mamica in perioada urmatoare. Un internaut a intrebat-o pe cantareata daca este insarcinata, insa aceasta a venit imediat cu un raspuns si acela a fost negativ.

Totusi, in momentul in care a mai primit o intrebare din partea unui internaut, in ceea ce priveste dorinta ei pentru copii, artista a dat raspunul urmator: ”Adevarat! Chiar trei”, semn ca artista isi doreste o familie numeroasa.

loading...
Nicole Cherry si Florin Popa formeaza o relatie de aproximativ trei ani si deja au planuri mari impreuna. Cei doi indragostiti locuiesc impreuna si sunt extrem de fericiti, acest lucru observandu-se si din fotografiile si videoclipurile postate pe conturile lor de socializare.

Tot pe Instagram, solista a fost intrebata cum decurge relatia cu Florin. La scurt timp, aceasta a dat un raspuns total neasteptat.

“Perfecta nu este nicio relatie. Deci, clar nu o sa spun ca este perfecta, dar as putea spune ca este echilibrata. Avem un echilibru care ne ajuta sa trecem peste orice”, a raspuns Nicole Cherry pe contul sau de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro