NOI DEZVALUIRI DESPRE BATAIA INCASATA DE IOANA DE LA ILIE NASTASE

Ioana Nastase avea sa sune la 112 in seara de 8 ianuarie, iar apoi sa se incuie in dormitor. Ilie Nastase, sotul ei, devenise agresiv. Dupa cum avea sa declare la cateva minute dupa ce a parasit locuinta, a fost lovita de fostul tenismen. Acum, Ioana se gandeste la divort.

Ioana Nastase a continuat sirul dezvaluirilor din acea seara in care a fost luata la bataie de sotul ei, Ilie Nastase. „Am ajuns acasa si… am ramas socata. O ploaie de palme! Folosesc acesti termeni ca sa pastrez cat de cat decenta. Nu mi s-a intamplat asa ceva in viata mea. Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia. Am iesit pe usa, m-am urcat in masina si am plecat direct spre Constanta. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, insa pot sa spun ca este un om extrem de influentat.

Sunt anumite persoane care au influenta asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru ca prietenii lui ma respecta. Prefer sa tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive sa se comporte asa. Tind spre divort. Voi vedea perioada urmatoare ce voi face clar. Deocamdata incerc sa ma linistesc”, a dezvaluit Ioana pentru Click!
loading...
Ce face Ioana Nastase la cateva zile dupa marele scandal? “Eu sunt la Constanta, am plecat imediat dupa scandal, am plecat cu ce aveam pe mine si nu m-am mai uitat inapoi. Va puteti da seama cat de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viata, niciun sms, nimic. Nu, nu si-a cerut scuze. Desigur ca nici eu nu l-am cautat, nu vad de ce as face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis inca daca voi divorta sau nu, astept sa ma linistesc, ca sa nu iau o decizie sub imperiul emotiilor puternice. Sunt foarte trista si afectata de cele intamplate”, a adaugat sotia lui Ilie Nastase.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro