Oana Roman se gandeste la o impacare cu Marius Elisei?!

Oana Roman si-a anuntat despartirea de Marius Elisei chiar inainte de Craciun. Acum, vedeta vorbeste despre o posibila impacare?!

Oana Roman si-a anuntat fanii chiar inainte de Craciun ca se va desparti de Marius Elisei, avand in vedere ca barbatul a plecat din casa in care locuia impreuna cu familia. De atunci, vedeta nu a mai vorbit cu sotul ei, insa acum si-a dat seama ca relatia dintre ei trebuie sa fie una frumoasa, de dragul fetitei pe care o au impreuna. Oare se gandeste Oana Roman la o impacare?!

Desi Oana Roman a depus deja actele de divort si in curand va fi despartita oficial de Marius Elisei, pana atunci, cei doi au revenit la sentimente mai bune de dragul Izabelei, fetita celor doi.

Oana Roman a declarat ca tatal fetitei chiar o ajuta cu cea mica si se inteleg ok, chiar daca se afla in prag de divort.

loading...
”Am depus actele si in momentul asta avem o relatie extraordinar de ok. Nu stiu (n.r. daca se vor impaca). Avem o relatie foarte ok, vine si ma ajuta cand e nevoie.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a strans o frumoasa comunitate pe Instagram, acolo unde comunica constant cu toti cei care o apreciaza. Desi are foarte multi oameni care o sustin, exista si cateva persoane care o critica, insa acest lucru nu o face pe vedeta sa-si iasa din fire. Cu toate astea, Oana Roman incearca sa ofere de fiecare data sfaturi utile, atunci cand simte ca este imperios necesar.

”Inca niste photoshop pe video. Asta pentru ca unii au capacitatea de a face diferenta intre filtru si photoshop. Photoshop cu filtre. Sa ne lamurim: Toti cei care postam pe Instagram avem niste preseturi de culoare, lumina, etc. Se fac intr-o aplicatie. Aceste filtre NU modifica forma, ci doar culorile si luminozitatea, etc. Punct. Va arat diferenta. Eu folosesc doar aceasta aplicatie si foarte rar si altele ca sa aplic machiaj cand sunt nemachiata. ATAT. PUNCT”, a declarat Oana Roman.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro