Oana Zavoranu si Alex Ashraf, pregatiti sa devina parinti pentru prima data.

Oana Zavoranu si Alex Ashraf sunt pregatiti sa devina pentru prima data parinti.

Chiar daca Oana Zavaranu a declarat in repetate randuri ca nu ii plac copiii si ca nu si-a dorit niciodata sa fie mama, se pare ca de cand l-a intalnit pe Alex s-a razgandit complet in privinta acestui aspect.

‘Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru ca mi se pare ca o mare parte din copii sunt asa grinch, care se tavalesc, tipa, baga degetele in priza. Astia sunt copii educati (n.r. copiii unei prietene), frumosi, inteligenti si genul acesta de copii, da, imi plac. Nu, nu sunt terorizati. Ca daca sunt terorizati ca li se da tot ce vor, cred ca multi copii si-ar dori sa fie terorizati atunci’, a declarat Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Actrita a spus, in urma cu ceva vreme, ca isi doreste o mama surogat pentru a nu fi nevoita sa treaca prin chinurile sarcinii si corpul ei sa sufere tot felul de modificari.

loading...
Alex Ashraf e dornic sa devina tata cat mai curand. A spus ca primul copil este deja planuit, asta pentru ca isi doreste sa aiba doi copii cu Oana.

‘Cum adica daca ar fi sa fie vreodata? Nu ca daca o sa fie, o sa fie! O sa fie cat de curand’, a spus Alex.

„Copilul numarul 1 e pe vine. Nu are cum sa vina acum, ca nu poate Oana intr-o luna sa si nasca.’, a mai spus Alex Ashraf.

Oana Zavoranu si Alex Ashraf formeaza un cuplu de cativa ani de zile si se inteleg in continuare foarte bine.

„Daca mi-ar zis mie cineva, vreodata, ca voi ramane cu acest om pe care il dadeam afara pe usa si imi intra pe geam… Nu as fi crezut ca poate avea atata influenta asupra mea. Treceam printr-o perioada mai intunecata. Si nu mai credeam in dragoste. Poate intr-o aventura, dar nu in iubire. Nu credeam ca poate fi el stalpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi stiti doar 10% din lucrurile pe care i le-am facut’, a spus Oana Zavoranu.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro