PEPE SI RALUCA, INTELEGERE NEASTEPTATA.

Intre Pepe si Raluca pare ca s-au linistit apele si va urma un divort fara scandal. Se pare ca artistul si sotia lui au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste averea, dar si custodia celor doua fetite.

Potrivit apropiatilor cuplului, Pepe si Raluca ar urma sa mearga in fata notarului pentru a se separa din punct de vedere legal. Si nu doar atat, se pare ca cei doi au pus la punct detaliile separarii. Astfel, potrivit surselor, averea ar fi impartita in felul urmator: Raluca ramane cu gradinita, in valoare de 380.000 de euro, dar si cu gentile si bijuteriile ce ajung la 100.000 de euro. Custodia fetitelor va fi comuna, insa, domiciliul Rosei si Mariei va ramane la Pepe.

Artistul sustine ca nu a fost deloc usor sa le spuna Rosei si Mariei ca mami si tati se vor desparti, dar a mizat pe sinceritate si pe puterea lor de intelegere.

‘Copiii inteleg. Daca esti sincer cu copiii si comunici si daca incepi sa explici, sa stea ambii parinti de vorba cand se iau niste decizii, copiii inteleg. Asta s-a intamplat din prima zi. Am stat amandoi de vorba cu copiii. Noi stim cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este sa fim sanatosi si sa luam cele mai bune decizii, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Cred ca o sanatate psihica si fizica conteaza mult mai mult decat o dorinta egoista’, a mai spus artistul pentru Antena Stars.

loading...
Potrivit declaratiilor facute de artist, lucrurile intre el si Raluca s-au linistit si vor avea parte de un divort pe cale amiabila. Desi nu ii este deloc usor, Pepe incearca sa-si faca viata frumoasa si sa depaseasca orice obstacol.

‘Cred ca nu a fost pentru nimeni usor, indiferent daca este vorba despre despartire sau nu. A fost un an dificil pentru toata lumea. Dupa pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel si acum fiecare cum a inteles. Mergem cu fruntea sus mai departe si incercam sa facem fiecare zi mai frumoasa cumva.’, a conchis el.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro