Pepe si Raluca Pastrama, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu divortul

Pepe si Raluca Pastrama au stabilit data divortului, semn ca nu mai exista cale de impacare. Cei doi se vor intalni peste doua saptamana la notar, acolo unde se va pronunta despartirea oficiala.

Pepe si Raluca Pastrama, decizie de ultima ora! Artistul si mama copiilor sai au ajuns la o intelegere, astfel ca divortul va avea loc in cabinetul notarial de la tribunal, scrie SpyNews. Cei doi trebuie sa ia si o decizie in ceea ce le priveste pe micutele Rosa si Maria, dar si cu privire la bunurile pe care le-au strans impreuna in cei opt ani de casnicie.

Cei doi ar fi ajuns la intelegere legata de partaj. Pepe a ramas cu vila de lux in valoare de 400.000 de euro din zona Pipera, doua masini, dar si cu afacerea din centrul Capitalei. Raluca Pastrama va ramane cu gradinita in valoare de 380.000 de euro, o masina, dar si cu bunuri si bijuterii in valoare de numai putin de 100.000 de euro.

Pepe a fost cel care ca anuntat despartirea. „Eu alaturi de Raluca nu mai vom mai parcurge acealasi drum, mai exact vom divorta in curand. Este o decizie asumata. A hotarat sa puna punct relatiei. Nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Vrem sa avem o relatie civilizata in continuare pentru copiii nostri, vom merge la notar, nu exista niciun fel de proces, litigii si alte speculatii. Nu exista un motiv major, nu exista un motiv real, dar daca nu se mai poate, nu se mai poate. Am incercat, am facut tot posibilul”, a spus Pepe pe canalul sau de YouTube.

loading...
Pepe a lansat recent o noua melodie in care pare ca vorbeste despre situatia din viata lui si despre suferinta provocata de divort. In piesa, artistul reda despre povestea unui barbat obosit sa mai astepte dupa femeia iubita. In ciuda tentatiei de a o cauta, acesta face eforturi mari pentru a trece peste distanta dintre ei. Mesajul piesei poate fi cu usurinta interpretat ca o dedicatie pentru fosta lui sotie.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro