Pepe si Raluca Pastrama s-au impacat

Pepe si Raluca Pastrama s-au impacat. Dupa o despartire cu scandal, se pare ca lucrurile s-au linistit, si asta datorita fetitelor. Procesul de divort continua, insa au decis sa nu se mai certe si sa aiba o relatie amiabila, pentru a le asiguta liniste Mariei si Rosei.

Pepe si Raluca Pastrama s-au impacat. „Anul 2020 nu a fost usor pentru mine. S-au produs schimbari mari, nu doar pandemia. A fost si cu divortul, ca nu e niciun fel de secret, nu ne ascundem. Au fost niste schimbari majore si sunt in continuare schimbari majore in viata mea, insa trebuie sa vedem de fiecare data jumatatea plina a paharului, iar lucrurile in momentul de fata va garantez ca sunt exact asa cum le-am prezentat in primul filmulet.

Pe 24 decembrie, de Craciun, fetitele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au facut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca caci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luati nici de mama, nici de tata. Eu am insistat sa vorbesc cu Raluca si am reusit. Si ea si-a dorit acelasi lucru, am stat de vorba si am inteles niste lucruri”, a declarat Pepe in emisiunea lui Maruta de la Pro TV.

„Am spus de la inceput ca nu vor fi scandaluri. Ca au fost mici derapaje, ca cineva a incercat sa mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am intors din punctul in care am plecat acum doua luni si jumatate si suntem bine.

loading...
E o situatie amiabila, pe care noi am stabilit-o de la bun inceput. Daca au fost mici derapaje, nu au fost ale mele si nici nu mai conteaza. Trecem peste, pentru ca asa este normal si frumos.

Atat timp cat 50 la suta din varianta de suta la suta nu-si doreste, nu mai e cale de impacare. Eu respect dorinta fiecaruia. Puteam sa bag mana in foc ca nu ma despart toata viata de Raluca si uite ca nu a fost asa.

Eu sunt un tip hotarat. Dar e vorba despre copiii nostri, viata noastra, trebuie sa fim alaturi de copiii nostri amandoi, trebuie sa comunicam intre noi. Trebuie sa ne lasam pe noi deoparte, sa lasam frustrarea si orgoliile la o parte. Trebuie sa avem o relatie frumoasa de dragul copiilor. Chiar am reusit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a mai spus artistul.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro