Rasturnare de situatie. Zanni de la Survivor Romania a tinut legatura in tot acest timp cu mama lui.

Zanni de la Survivor Romania a tinut legatura cu mama lui, femeia care l-a parasit intr-un orfelinat. Faimosul face dezvaluiri dureroase.

Zannidache este favoritul telespectatorilor pentru spiritul de luptator, dar mai ales pentru caracterul sau.

Faimosul a aratat celor de acasa ca este un tanar sincer, asumat si care nu are nimic de ascuns.

In cadrul competitiei Survivor Romania , Zanni a vorbit pentru prima oara despre mama lui, cea care l-a abandonat intr-un orfelinat si a plecat in Grecia. Spre surprinderea Faimosilor, artistul a dezvaluit ca a tinut legatura cu parintele sau in tot acest timp, desi toata lumea credea ca cei doi nu s-au mai vazut niciodata.

Mai mult, Alexandra Stan a declarat ca poate Zanni a fost votat inclusiv de mama lui.

loading...
„Am avut mai devreme o discutie cu Zanni, l-am felicitat (n.r.: pentru ca a iesit favoritul publicului), a fost dragut.

Si nu stiu cum a venit vorba de mama lui. Aaa, a spus el ca poate l-a votat mama lui, ca data viitoare poate ii scrie mama lui. Eu nu stiam ca el a tinut legatura cu mama lui, nici n-am vrut sa intru prea adanc pentru ca nu stiam cat de deschis este el”, a spus Alexandra Stan.

Zanni a povestit despre intalnirile pe care le-a avut cu mama sa si spune despre femeia care i-a dat viata ca este o straina pentru el. Mai mult, cantaretul dezvaluie ca parintele sau a ramas cu sechele in tinerete si se confrunta cu probleme din aceast motiv.

„Am mai vizitat-o cam la patru ani, dar n-am stat de vorba.

Pentru mine e o straina. Nu o cunosc pe mama, am vazut-o de patru ori in viata mea, m-a vizitat la o data la 4 ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, niste ghete, care erau niste ghetute pentru un copil de 5 ani. Are niste probleme de realizare a realitatii. Eu acum am 23 de ani, dar nu stiu daca ea realizeaza. Are 40 si ceva de ani.

Cand eram mic am tot tras de ea sa vorbim, ea are niste probleme, nu raspunde la intrebari. Raspunde dupa 5 secunde sau nu raspunde. Eu citesc oamenii, vad in ochii ei ca a fost o trauma, in copilaria ei, in tinerete, la nasterea mea sau cu barbatul cu care m-a facut”,a povestit Zanni, in cadrul emisiunii Survivor Romania .

Faimosul recunoaste ca nu ii este foarte greu in jungla Dominicana, pentru ca el a trait mereu in conditii greu de imaginat. De altfel, toata viata lui a fost o lupta pentru supravietuire, declara el in repetate randuri. In prezent, Zanni vrea sa-si indeplineasca un mare vis prin intermediul emisiunii.

El vreasa castige marele premiu pentru a-si cumpara un apartament. „Viata mea se aseamana foarte mult cu ce traiesc la Survivor, tot ce am trait pana acum: foame, trebuie sa lupti ca sa mananci, uneori te lupti si tot nu mananci. Sa te descurci, sa vezi pe unde dormi. Toata viata mea am avut frica asta, ca n-am unde sa dorm, ma da afara de la camin, din chirie, de unde stau. Visul meu este sa imi fac casa mea, sa-mi iau macar un apartament”, a spus Faimosul.

„E un sentiment placut cand lumea te intelege, cand ajungi la sufletul oamenilor. Uneori crezi ca e imposibil pentru ca e distanta asta foarte mare si circumstantele astea diferite. Suntem supusi aici la niste conditii dificile si toti suntem disperati”, a mai adaugat artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro