Razvan Simion, mai indragostit ca niciodata! Cum s-a afisat cu actuala iubita in miezul zilei

Dupa despartirea de Lidia Buble, Razvan Simion iubeste din nou.

Au trecut mai bine de sase luni de cand Razvan Simion si Lidia Buble si-au spus adio. Chiar daca frumoasa cantareata a fost vazuta in prezenta mai multor barbati, se pare ca aceasta nu si-a facut nicio relatie pana la momentul actual. Insa, fostul ei partener de viata este mai indragostit ca niciodata!

Dupa o despartire neasteptata, prezentatorul de televiziune se pare ca iubeste din nou. Razvan Simion a fost surprins alaturi de actuala iubita, de mana, pe strazile Bucurestiului. Cei doi indragostiti au mers la un restaurant din nordul Capitalei, insa le-a luat ceva timp pana cand au reusit sa gaseasca un loc liber.

Cu toate acestea, acestia au avut parte de gesturi tandre in vazul tututor si pare ca fostul iubit al Lidei Buble este extrem de indragostit si fericit alaturi de noua sa partenera.

loading...
In urma cu aproximativ jumatate de an, vestea caartista si prezentatorul de televiziune au decis sa mearga pe drumuri

separate soca o tara intreaga. Razvan Simion a fost cel care a postat un mesaj si a anuntat separarea de iubita lui.

„Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca

la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.
Copilul rade:
„Intelepciunea si iubirea mea e jocul!”
Tanarul canta:
„Jocul si-ntelepciunea mea-i iubirea!”
Batranul tace:
„Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea!” L.B.
Viata frumoasa, Sufletel!”,a scris Razvan Simion pe contul lui de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro