Scrisoarea cutremuratoare primita de Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a facut declaratii cutremuratoare in cadrul unui interviu pentru Cristi Brancu. Prin ce experienta traumatizanta a trecut aceasta? O persoana draga ei a murit in urma cu doi ani, dar ea a aflat tarziu de tragedie.

Daniela Gyorfi si-a socat fanii cu o veste incredibila. Artista a aflat dupa doi ani faptul ca tatal ei nu mai este in viata. Vedeta si-a deschis sufletul in cadrul unui interviu pentru Cristi Brancu. Din pacate, relatia dintre ei a fost de-a lungul anilor aproape inexistenta, iar nimeni din familie nu a anuntat-o ca acesta a plecat de pe aceasta lume.

Vestea a venit in cele din urma nu prin intermediul familiei, ci printr-o scrisoare oficiala pe care a primit-o acasa. Cei doi nu-si mai vorbisera de ani de zile, a povestit solista in interviul acordat pe canalul de YouTube al lui Cristi Brancu. Totusi, moartea tatalui sau a facut-o pe Daniela sa reia legatura cu sora ei vitrega, Alexandra.

”Mi-am reluat legatura cu sora mea, Alexandra, suntem intr-o relatie OK. Ea nu vrea sa apara sub nici o forma in mass-media. E o tipa retrasa, la casa ei, o fata foarte desteapta, se vede ca a stat cu tata. Nu neaparat ca eu as fi proasta…Avem foarte multe lucruri in comun, sensibilitatea… cand o vad pe ea, imediat imi aduc aminte de tata. Vorbim, ne vizitam cand putem… Am inteles anumite lucruri, pe altele nu, dar le las asa, sa treaca… Eu, in afara de ea, nu mai am pe nimeni, ruda de sange. Ea este fata tatalui meu…”, a dezvaluit Gyorfi.

loading...
„Eu am inteles de ce s-a suparat tata, de ce a fost atat de suparat.S-au dus anumiti ziaristi, au batut in usa , au facut scandal. El era un tip foarte retras, nu i-a placut deloc ca eu sunt cantareata…La un moment dat, am primit acasa o chestie legala… nu stiu exact ce era, ca tatal meu a murit acum doi ani de zile si… Am ramas asa, fara aer… Am stat putin pe ganduri… Eu stiam ca este bolnav. Eu spunandu-i sotiei lui, daca se intampla ceva, vreodata, o rog din suflet sa ma anunte, sa-l ajut cu ce pot. De la scrisoarea asta, nu neaparat ca am facut primul pas, dar fiind si la o alta varsta, vorbind si cu George… Pana la urma, si cand te certi, daca ai taria sa spui ca-ti pare rau sau sa intrebi de ce s-a suparat pe tine, atunci, esti la un nivel…Am sunat-o pe sora mea, am vorbit, am plans amandoua”

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro