Sora lui Culita Sterp vine la Survivor Romania?

Geta, sora lui Culita Sterp, a marturisit ca si-ar dori sa mearga la Survivor Romania.

Culita Sterp face parte din echipa Faimosilor la Survivor Romania 2020! Celebrul cantaret a acceptat sa participe la provocarea din Republica Dominicana, ceea ce inseamna sa stea departe de cei dragi. Distanta este si mai grea atunci cand stii ca acasa te asteapta persoana iubita.

Familia Sterp, Iancu, Geta si mama lor, au vorbit despre parcursul lui Culita Sterp pana in acest moment in competitie.

Ei sustin ca sunt foarte mandri de Culita Sterp , insa i-au criticat pe ceilalti Faimosi. Mai mult decit atat, mai in gluma, mai in serios, Geta Sterp a marturisit ca s-ar duce la Survivor Romania, nemultumita de modul cum au jucat Faimoasele pana acum.

loading...
„Geta a zis ca se duce la Survivor sa le arate la Faimoase…”,a declarat mama Geta.

„Din pacate, nu vreau sa jignim, dar Culita nu are o echipa care coopereaza intotdeauna, nici macar individual.

Sincer, chiar m-as duce. Sunt foarte multe dintre fetele de acolo au rau de inaltime, nu stiu sa inoate. Pai, nu intelege, draga, ce cauti acolo?! Lasa-le pe altele care sunt capabile”, a declarat Geta, sora lui Culita Sterp.

Iancu Sterp a marturisit ca este cel care l-a convins pe Culita sa plece in Republica Dominicana. Mai mult decat atat, el i-a oferit fratelui sau mai multe sfaturi pe care sa le urmeze.

„Eu l-am convins si m-a lasat aici, intre femei.

M-a intrebat pe mine daca sa mearga sau nu. Eu i-am zis sa mearga. Eu si Culita l-am convins si pe Costi Ionita. I-am dat toate sfaturile posibile.
Toata experienta mea de acolo i-am impartasit-o lui. I-am dat un sfat mai principal, i-am spus cu caracterul va avea de castigat cel mai mult. O sa iasa in fata si invingator. I-am spus sa fie calm si sa nu dea totul pe traseu. Eu fiind foarte rapid, voiam sa ajung primul, dar imi pierdeam concentrarea”,a marturisit Iancu Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro