SORANA DARCLEE, PRIMELE CONFESIUNI DESPRE SARCINA.

Fosta component Asia, Sroana Darclee, este pregatita sa devina mamica. Artista si iubitul ei vor sa aiba in curand un copil.

”Imi doresc sa devin mamica daca as avea si o clona care sa se ocupe de asta. Imi doresc, dar nu am cum in momentul asta. Am discutat (nr. despre copil) nu ca vrem noi, dar suntem obligati sa ii ascultam pe ai nostri, familia, ca toti vor o jucarie pe care sa o iubeasca si sa aiba grija de ea. Dar noi suntem destul de rezervati in aceasta privinta, caci mai avem multe lucruri de facut incontinuu si nu vreau sa fiu parintele care isi creste copilul cu o bona, nu vreau sa pierd momente speciale din viata copilului meu. Si din fericire nu sunt doar eu dubioasa cu copilul, ci este si Cosmin si atunci intre noi nu exista niciodata o discutie in contradictoriu. Exista discutiile in contradictoriu cu familia. Dar i-am zis mamei ca pana in 40 de ani nu am promis ca-l fac. Daca nu l-am facut pana in 40 ia-ti adio ca nu-l mai fac. Dar mama vrea sa-si prinda nepotul”, a spus Sorana la Antena Stars.

Sorana isi doreste foarte mult o fetita.

”Cred ca pregatit nu esti niciodata, ma gandesc ca iti apar tot felul de frici si intrebari, intri intr-o lume total necunoscuta ca auzi doar de la altii, dar experinta lor nu e si experieta ta, dar inveti. As avea o preferinta, si anume sa fie fata, ca mi se pare mai simplu ca parinte sa ai grija de o fata, cred ca e un pic mai usor ca parinte, sa o imbraca, sa ii faci codite. sa comunici cu ea, e mai delicata, nu ai mereu panica aceea ca devine vreun super erou si vrea sa sara in cap de pe ceva.

loading...
Dar cand creste devine mai greu ca intervin alte lucruri pe care tu ca parinte nu le mai poti controla. Asta cu dezamagirile, iubirile care se rasfrang toate asupra parintilor. I-am zis lui Cosmin ca daca va fi iubit il duc la balet ca nu stiu ce o sa fac cu el”, a mai adaugat fosta memebra a trupei A.S.I.A , in cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro