Surpriza in showbiz: Angela Rusu este insarcinata!

Cantareata de muzica populara, Angela Rusu, a dat vestea cea mare in prag de anul nou. Artista este insarcinata in patru luni si jumatate, urmand sa aduca pe lume o fetita in luna mai.

Angela Rusu si sotul ei, Marius, sunt in culmea fericirii de cand au aflat ca vor avea o fetita. Arista si-a dorit enorm inca un copil si iata ca rugaciunile i-au fost ascultate. In luna mai, cele doua fiice ale cantaretei, Larisa (25 de ani) si Rebeca (18 ani) o vor cunoaste pe mezina familiei.

Cantareata a povestit ca aceasta minune a venit in viata lor dupa mari eforturi si nenumarate drumuri la clinica de fertilizare a medicului Andreas Vithoulkas. Marius Moldovan, sotul artistei, i-a fost alaturi in toata aceasta perioada dificila, iar acum este in culmea fericirii.
loading...
„Sunt insarcinata in patru luni jumate, adica 18 saptamani. Este cea mai mare minune pe care o asteptam de ani de zile. Am apelat la o clinica de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, caruia vreau sa ii multumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a facut. Maria o va chema pe fetita, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut si evenimente, pot sa cant in continuare, nu am greturi, nu am niciun alt discomfort”, a marturisit Angela pe canalul ei de Youtube.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro