Victor Slav, reactie neasteptata dupa ce internautii i-au jignit actuala iubita!

In urma cu doar cateva zile, Victor Slav posta o fotografie cu actuala iubita!

Totusi, internautii nu a fost prea incantati de cele observate! Ba chiar mai mult, acestia au avut doar comentarii urate la adresa femeii. La scurt timp, Victor Slav a avut o prima reactie despre situatia actuala. cu doar cateva zile, Victor Slav a decis sa posteze prima fotografie cu iubita lui, cu care formeaza o relatie din anul 2019. Totusi, se pare ca reactia internautilor nu a fost una prea buna, iar multi dintre acestia au avut doar cuvinte urate la adresa blondinei.

”Buna si asta, decat deloc”, ”Vai de steaua ta, Victore”, ”Unde naiba le gasesti”, ”Ia si tu o fata din popor, sa vezi ce bine o sa-ti fie”, ”Iar ti-ai gasit beleau”, acestea sunt doar cateva dintre reactiile pe care Victor Slav le-a primit din partea celor care il urmaresc pe retelele de socializare si care l-au facut sa ractioneze imediat.

Totusi, se pare ca prezentatorul de televiziune nu a stat prea mult pe ganduri si a reactionat imediat. Aceasta a decis sa stearga toate comentariile urate si i-a blocat pe acei fani care au avut de spus doar lucruri urate.

loading...
Victor Slav vorbea in urma cu ceva timp despre fiica lui, Sofia. Desi vedeta de televiziune si Bianca au ales sa mearga pe drumuri separate in viata, cei doi au o relatie buna, de dragul copilului lor.

„Este incredibil si fascinant pentru mine cum un copil atat de mic poate fi atat de empatic. Exista intre noi o conexiune foarte puternica (…) Incerc sa o vad cat de des pot si imi permite timpul. Ea sta la bunica ei acum, asa ca ori ma duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. As prefera mai des, dar in momentul de fata pentru ea este bine sa locuiasca acolo, deoarece nu exista poluare, mananca sanatos, legume si fructe din curte. La gradinita, va veni la Bucuresti.

Dar acum e in mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplica vorba ca fetele sunt mai apropiate de tati. Acum Sofia este mica, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiati, vine catre mine cand are o problema, ma percepe ca pe un protector si, recunosc, ma topesc de dragul ei, ma emotioneaza teribil.”, a povestit Victor Slav.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro