Alexandra Stan renunta la competitia Survivor Romania 2021.

Faimoasa Alexandra Stan face un apel disperat catre publicul Survivor Romania!

Competitia Survivor Romania este dura si doar cei mai puternici oameni pot ajunge pana la final. Dupa mai multe accidentari, Alexandra Stan din echipa Faimosilor face un apel disperat catre publicul de acasa.

Vremea rea din Dominicana, lipsa mancarii, dar si multe accidentari au facut-o pe Alexandra Stan sa ajunga la capatul puterilor. Vedeta a refuzat sa joace in meciul de imunitate din aceasta seara, pentru ca, spune ea, nu are energie sa duca la capat traseul din cauza starii de sanatate si a oboselii.

Spre surprinderea tuturor, Faimoasa le-a cerut in lacrimi oamenilor de acasa sa nu o voteze daca va fi propusa pentru eliminare, pentru ca nu mai poate continua in competitia Survivor Romania. Ea spune ca a demonstrat tot ce si-a dorit in concurs si ca isi doreste sa se intoarca cat mai repede la familia ei.

loading...
„Eu nu mai fac fata. De mult timp am zis chestia asta si oamenii nu ma cred. Am infectie la degete, mi-am scrantit mana de nu stiu cate ori, am probleme cu stomacul, merg de nu stiu cate ori pe zi la toaleta si m-a plouat azi-noapte. Daca nu ar fi colegii mei sa ma sustina, cred ca as intra in depresie. Nu e pentru mine competitia asta, vreau sa merg acasa si sper oamenii sa inteleaga chestia asta si sa nu ma voteze.

Cantareata si-a recunoscut infrangerea si spune ca Survivor Romania este o competitie mult prea grea pentru ea. Faimoasa spune ca se simte rau de o perioada lunga de timp, iar acum nu mai are puterea fizica sau psihica de a lupta mai departe.

„Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o saptamana, doua, care persista. Simt ca nu mai am putere, atat am putut sa fac. Mi-am demonstrat ca am putut sa fac anunite chestii, mi-am depasit anumite limite, simt nevoia sa plec acasa, sa stau cu familia, nu mai pot. Nu sunt survivor, nu sunt supravietuitoare, daca pana acum ma gandeam la premiu, la bani, nu ma mai intereseaza deloc, pur si simplu vreau sa plec, vreau sa plec acasa”, spune plangand Alexandra Stan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro