Ana Porgras de la Survivor Romania 2021, legatura nestiuta cu unul dintre Faimosi!

Ana Porgras este noua concurenta din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021.

Survivor Romania 2021 se afla pe primul loc printre preferintele romanilor inca de la inceputul concursului. Faimosii si Razboinicii dau tot ce pot in timpul jocului pentru a ramane in competitie si a ajunge in marea finala. O noua concurenta se alaturi echipei rosie.

Ana Porgras urmeaza sa apara pentru prima data pe micile ecrane joi, 4 februarie 2021.

Ana Porgras este o celebra gimnasta, care a castigat peste zeci de medalii de-a lungul carierei sal. Bruneta este pregatitia sa faca parte din echipa Faimosilor sa experienta din Republica Dominicana. Daca majoritatea concurentilor se cunosc pentru prima data in cadrul competitiei, se pare ca Ana Porgras este deja foarte apropiata de unul dintre concurenti.

loading...
O fotografie cu bruneta si Zanni circula pe internet, iar cei doi par foarte apropiati. Ana Porgras este surprinsa in timp ce ii vopseste parul Faimosului. Intre cei doi concurenti ar exista strict o relatie de prietenie, dar mai multe detalii vor da chiar ei, la Survivor Romania 2021.

Ana Porgras este pregatita sa se alature Faimosilor si sa ajute echipa sa castige probele. In varsta de 27 de ani, gimnasta sustine ca va face provocarii Survivor Romania 2021 pentru ca are toleranta fizica.

„Cred ca voi face fata acestei provocari.

Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor.
Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro