ANCA SEREA SI ADI SINA, DESPRE AL 7-LEA COPIL

Anca Serea si Adi Sina ar putea deveni parinti pentru a saptea oara. A spus-o chiar cantaretul, doar ca ar interveni apoi o problema, pe care insa ar rezolva-o. Chiar el povesteste. Iar Anca a dat asigurari ca va veni si al saptelea!

Sase copii a adus pe lume Anca Serea si e loc si de al saptelea! Nu e pe drum, dar cei doi s-au gandit si la el. Chiar artistul avea sa faca dezvaluirile. Invitat intr-o emisiune televizata, Adi Sina a fost intrebat daca in viitorul apropiat si-ar mai putea face aparitia inca un copil. A spus ca ar fi frumos, iar singura problema pe care ar putea sa o intampine este redenumirea numelui site-ului, care acum este „6 copii.ro”.

„Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdata sunt sase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, ca ar trebui sa schimbam numele site-ului nostru, dar am putea rezolva si treaba asta. E complicat cu numele, e greu sa le schimbi dupa aia”, a marturisit Adi Sina.
loading...
Pasiunea Ancai Serea pentru copii a inceput atunci cand ea voia sa devina educatoare. Nu a ajuns, dar de copii s-a indragostit iremediabil. „L-as mai face si pe-al saptelea si o sa il fac, cu siguranta. Imi doream sa fiu educatoare cand eram mica, de aici si dragostea asta pentru copii. Toate vecinele ma rugau sa am grija de cei mici si ma rasplateau cu o bomboana sau ceva dulce. Daca este ceva de care imi e dor din viata dinainte de a avea copii este sa dorm. Acest lucru nu prea il mai fac acum”, a marturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro