Andreea Balan si-a uimit fanii! Anuntul facut in urma cu putin timp

Andreea Balan si-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram! Cum a aparut in urma cu putin timp.

Andreea Balan este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. Blondina a trecut prin momente dificile in anul 2020, dupa ce a anuntat ca s-a despartit de sotul ei, George Burcea. Cei doi au impreuna doua fetite: Ella Maya si Clara Maria. In ciuda greutatilor, celebra cantareata si-a gasit din nou fericirea alaturi de un alt barbat.

Andreea Balan si Tiberiu Argint formeaza un cuplu din vara anului trecut si sunt de nedespartit.
Fanii se intreaba daca relatia dintre Andreea Balan si Tiberiu Argint ar putea ajunge la un alt nivel. Sustinatorii cantaretei spera sa o vada din nou pe blondina in fata altarului. Ea si-a surprins fanii de pe Instagram dupa ce a aparut imbracata intr-o rochie alba si cu un voal pe cap.

In timp ce s-a afla la filmari, artista a decis sa glumeasca cu urmaritorii ei faptul ca este mireasa pentru o zi.
„Dragilor, astazi sunt mireasa, in bocanci. De ce oare, veti afla in fiecare sambata seara, la ora 8. Astazi si maine am filmari si sunt mireasa. Ce, mie imi place sa fiu mireasa de mai multe ori in viata, care este problema?”, a glumit Andreea Balan, la sectiunea de stories de pe Instagram.

loading...
Andreea Balan si Tiberiu Argint au decis sa nu se mute impreuna in viitorul apropiat, iar motivul care sta in spatele acestei decizii are legatura cu fetitele artistei.

„Andreea Balan si Tiberiu nici au vorbit si despre subiectul locului in care sa stea impreuna. Oricum, in relatia lor nu conteaza ca inca nu a divortat Andreea, nu ii impiedica asta sa se iubeasca. Nu este vorba de divort, este vorba de fetite.

Amandoi au hotarat ca nu este cazul sa faca acest pas acum, nici nu si-au pus problema de asa ceva.
Si daca era divortata, cum Andreea are copii mici, nu se punea problema de asa ceva. Prioritatea Andreei sunt copiii, cele doua fetite nici nu stiu ca Tiberiu este iubitul ei. Ele trebuie sa mai creasca, iar Andreea este acum in situatia de a le ajuta pe cele mici sa se adapteze sa locuiasca doar cu ea si cu bunica lor, nu ar risca sa le bulverseze aducand in casa in

care sta un alt barbat ”, ne-a spus o sursa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro