Andrei Stefanescu si Antonia, fosta sotie, din nou impreuna cu ocazia aniversarii fiului lor

Joi, 25 februarie 2021, fiul lui Andrei Stefanescu si al fostei lui sotii, Antonia, a implinit 4 ani. Cu ocazia aniversarii micutului, perechea s-a reunit. Imagini cu Andrei, Antonia si fiul lor Ayan gasiti in GALERIA FOTO de mai jos!

„Laaa multi ani, sufletul meu! ? Imi esti binecuvantare, alinare, fericire, liniste si iubire si… nebunie, imi esti TOT! «Nu vreau si nu pot sa traiesc fara tine…». Mi-a dat Dumnezeu darul de a auzi aceste cuvinte in fiecare zi din gurita lui! ??? Te iubesc!!! #4ani”, a scris Antonia pe Instagram.

La Insta Story, solistul a publicat mai multe videoclipuri in care el si Antonia ii canta lui Ayan „La multi ani!”. Andrei si Antonia au format un cuplu timp de 7 ani. „Ne-am intalnit prin intermediul unor prieteni, care ne-au facut cunostinta si ne-am placut reciproc de la inceput.

Ea ma stia, imi cunostea piesele si am inceput sa iesim impreuna”, spunea solistul in trecut. Cununia lor civila a avut loc in Sinaia. Prezentatorul TV a declarat ca a vrut ca nunta lor sa fie un „secret total”.

loading...
Artistul a fost cel care s-a mutat. „Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra. Ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze.

Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan. Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor.

Amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre. Lucrurile merg inainte la fel ca pana acum. Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea.

Tot ce am avut de declarat atat eu, cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”, este mesajul postat de artist dupa despartire.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro