Brigitte si Florin Pastrama se muta in Dubai.

Brigitte si Florin Pastrama au planuri mari pentru anul acesta. Cei doi vor sa-si ia o casa in Dubai unde sa stea cat timp in Romania vreme este rece si mohorata.

Cuplul a facut deja demersurile pentru procedura de cumparare a unui apartament cu trei camere in Dubai si primul pas este achitarea unui avans de 180.000 de euro. Brigitte a decis sa vanda locuinta din Bucuresti pentru a putea acoperi pretul noii locuitne de lux.

„Ne gandim la investitia noastra si ne dorim sa achizitionam o casa cu trei camere. Vreau casa in Dubai, pentru ca vreau sa-mi petrec jumatate din timp acolo, caci aici e criza, asta e visul meu. Daca vand apartamentul de pe Nordului, vreau sa investesc intr-un spatiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie sa dam un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorinta mea”, a spus Brigitte Pastrama la Antena Stars.

Anul 2020 a fost unul cu probleme financiare pentru Brigitte si Florin, ei fiind nevoiti sa inchida shaormeria pe care o deschisesera in primavara si sa o scoata la vanzare cu 57.000 de euro.

loading...
„Florin era starul shaormeriei, eu spalam pe la cratite, el doar iesea afara sa dea interviuri. Toate bussines-urile mele s-au dus insa in cap pe pandemie”, a mai spus Brigitte.

Tot din lipsa banilor, Briggite si-a concediat si femeia din casa pe care o platea lunar cu 1.000 de euro.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro