Carmen de la Salciua, atac subtil la adresa lui Culita Sterp?!

Carmen de la Salciua, mesaje dure pe retelele de socializare! Ce parere are despre barbatii infideli.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din Romania. Anuntul divortului de Culita Sterp i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului. Cantareata a recunsocut ca perioada divortului a fost cea mai grea perioada din viata ei. La un an de la despartire, cei doi se afla pe doua drumuri diferite in viata.

Culita Sterp a incpeut o poveste de dragoste alaturi de Daniela Iliescu, care urmeaza sa aduca pe lume primul lor copil in vara acestui an.
Carmen de la Salciua este cunoscuta pentru sinceritatea ei cand vine vorba despre relatii. Intr-o sesiune de intrebari pe Instagram, fanii care se confrunta cu diferite probleme de cuplu si nu numai apeleaza la sfatul cantaretei. Deoarece a trecut prin mai multe perioade dificile in propria relatie, un internaut a intrebat-o pe bruneta cine este mai vinovat in cazul unui amantlac.
loading...
„Cine e vinovat? Barbatul care insala sau femeia care stie ca e luat?”, este intrebarea pe care Carmen de la Salciua a primit-o.
„Ambii poarta o vina! Dar cea mai mare vina o are barbatul! El datoreaza respect femeii de langa el! Daca exista iubire adevarata… nu exista o a treia persoana!”, a fost raspunsul cantaretei.

Intrebata ce parere are despre barbatii care isi vorbesc de rau fostele iubite, Carmen de la Salciua a avut un raspuns acid la adresa celor care isi jignesc femeile din viata lor.

„Fie a vorbim de foste iubite sau neveste, nu se cade sa vorbesti urat de trecut! Sa iti cuceresti noua ta iubita, blamand-o pe cealalta femeie din trecut crezand ca ea astfel nu isi va face filme in cap ca inca o mai iubesti e unul dintre lucrurile care il pun pe barbat intr-o ipoastaza deloc avantajoasa! Spune multe despre caracterul lui acest fapt”, a adaugat artista.

Carmen de la Salciua evita sa mai vorbeasca despre fostul sot, desi a suferit foarte mult in urma divortului. Invitata intr-o emisiune televizata, celebra cantareata a recunoscut ca a fost inselata de Culita Sterp, iar de fiecare data a incercat sa treaca peste, doar de dragul casniciei.

„Nu stiu daca mai merita sa vorbim despre adevar. In momentul asta intre noi s-a produs o ruptura definitiva. Nu mai pot sa vorbesc de fostul sot la prezent, este un trecut si-mi doresc sa ramana un trecut.

loading...
L-am iubit foarte mult, poate mai mult decat m-am iubit pe mine. Din cauza asta am si cazut la pamant.
Am lasat foarte multe de la mine si am iertat pana la epuizare, pentru ca mi-am dorit sa-mi pastrez o casnicie perfecta. Nu eram geloasa degeaba. Nu poti sa fii geloasa daca nu ai motive. Am avut motive. Primea mesaje si s-au intamplat sa fie si infidelitati pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec. Probabil cea mai trista perioada din viata mea a trecut”, a declarat Carmen de la Salciua, la un post de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro