Carmen de la Salciua, dezvaluiri dureroase din casnicia cu Faimosul Culita Sterp de la Survivor

Carmen de la Salciua a facut declaratii emotionante despre divortul de Culita Sterp, Faimosul de la Survivor Romania.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format unul dintre cele mai iubite cupluri de interpreti de muzica de petrecere de la noi. Cei doi artisti formau un cuplu dinainte de a deveni celebri, iar faima le-a distrus relatia, spune ea.

Unul dintre motivele rupturii ar fi fost infidelitatile artistului, care, odata ajuns pe culmile succesului, a captat atentia multor domnisoare.

„Am avut momente in care in fata oamenilor paream o persoana fericita si in casa mea poate ma taram pe jos.

loading...
Sunt momente in viata asta in care nu poti sa spui si vin blocajele astea. Asta m-a indepartat de oameni. Mi-am reinodat relatia cu Dumnezeu mult mai profund in perioada asta cat am fost asa”, a spus Carmen de la Salciua in cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Cea mai mare cumpana pe care mi-a intins-o destinul a fost divortul.

Pana acum nu am avut accidente. Am suferit cel mai tare atunci cand s-a lovit in mine foarte mult, iar eu dintr-un bun simt iesit din comun, am incercat sa evit. Din respect pentru fanii care ne-au iubit, am spus anumite chestii de suprafata, nu ma intrat niciodata in adancuri, pentru ca riscam sa incep un nou razboi, iar eu imi doresc sa stau departe de scandal”, a mai povestit artista.

In momentul asta intre noi s-a produs o ruptura definitiva. Nu mai pot sa vorbesc de fostul sot la prezent, este un trecut si-mi doresc sa ramana un trecut. L-am iubit foarte mult, poate mai mult decat m-am iubit pe mine. Din cauza asta am si cazut la pamant”, a mai declarat Carmen de la Salciua .

„Am lasat foarte multe de la mine si am iertat pana la epuizare, pentru ca mi-am dorit sa-mi pastrez o casnicie perfecta. Nu eram geloasa degeaba. Nu poti sa fii geloasa daca nu ai motive. Am avut motive. Primea mesaje si s-au intamplat sa fie si infidelitati pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec. Probabil cea mai trista perioada din viata mea a trecut. (…) Am iertat de foarte multe ori. Probabil succesul a schimbat relatia dintre noi. Noi mereu eram cuplul perfect. Probabil printre privirile acelor oameni erau si invidiosi care intr-un final si-au bagat coada. Oricum, in timp toate se degradau in relatia noastra si inevitabil se ajungea aici” , a conchis celebra bruneta.

loading...
In ciuda certurilor pe care Carmen de la Salciua le-a avut cu fostul ei sot, Culita Sterp, pe vremea cand formau un cuplu, artista spune ca el nu a fost niciodata violent si nu s-a pus vreodata problema sa ridice mana la ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro