Carmen de la Salciua, raspuns pentru Jador, dupa ce a spus ca vrea copil cu ea

Jador a marturisit recent ca vrea ca mama copiilor lui sa fie Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai apreciate si urmarite artiste din Romania. Daca pe plan profesional lucrurile merg struna, pe plan amoros bruneta a avut mult de patimit.

A fost casatorita cu artistul Culita Sterp, insa mariajul dintre cei doi nu a rezistat si si-au luat ramas bun si au continuat pe drumuri separate.
Vedeta a recunoscut ca a fost un divort peste care a trecut cu greu, insa vrea sa mai dea in continuare o sansa iubirii, iar alaturi de omul potrivit vrea chiar sa-si intemeieze o familie. Aceasta a marturisit in nenumarate randuri ce-si doreste de la viitorul partener de viata, insa nici pana acum acest barbat la care viseaza nu i-a iesit in cale.
loading...
De-a lungul carierei sale, brunata a colaborat cu multi artisti celebri, insa, de departe, colaborarea ei cu Jador i-a lasat cu gura cascata pe fani. Dupa melodia pe care au scos-o impreuna, fanii s-au intrebat daca nu cumva intre cei doi se infiripa si o poveste de dragoste. Iar pentru ca artista nu este genul care sa-i lase pe fanii ei sa aiba curiozitati nesatisfacute, aceasta spune tot adevarul!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro