Carmen de la Salciua se dezbraca de secrete!

Carmen de la Salciua a dezvaluit toate detaliile picante despre viata ei personala!

Carmen de la Salciua a oferit cel mai amplu interviu referitor la viata ei privata.

Aceasta povesteste totul despre iubirile din viata ei, despre cele mai grele incercari la care a suspus-o viata, dar si despre cum ar trebui sa fie viitorul iubit.

Sub nicio forma, viitorul iubit al artisetei nu are voie sa-i fie infidel. Nu va tolera niciodata un astfel de comportament de la cel pe care-l va numi partener de viasa! De asemenea, barbatul perfect in viziunea lui Carmen de la Salciua trebuie sa stie cand sa fie tandru si cand sa fie

loading...
stapan pe situatie. Artista are nevoie de iubire, sprijin, respect si devotament din partea viitorului iubit.

„Sa fie tandru cand am nevoie, sa fie stapan pe orice situatie, sa gasesc sprijin si ocrotire si, mai presus de toate astea, sa fie un barbat fidel! Nu poti construi niciodata nimic langa un om care minte si insala! Imi doresc un partener indeajuns de puternic, care sa aiba curajul sa fie asa cum este el, fara mastile pe care noi toti am invatat de mici sa le purtam pentru a fi acceptati si iubiti. Unora le este greu sa accepte atunci cand au o femeie puternica alaturi. Atunci vin complexele, frustrarile, dorinta de a domina.
Barbatii au tendinta de a o cauta pe cea care le intareste ego-ul si atunci apare o a treia persoana. Langa ea, intalnirile sunt o placere, dar este o placere care te face sa gusti din amaraciune, in timp! Asa ca, domnilor, alegeti calea grea, nu dati bir cu fugitii cand totul devine greu”, a declarat Carmen de la Salciua pentru HeyNews.ro.

Cantareata a trecut printr-un divort care a marcat-o si din cauza caruia a suferit foarte mult. Insa nu se lasa doborata de aces esec in dragoste, ci vrea sa ma dea o sansa iubirii. Ba chiar se gandeste sa mai imbrace inca o data rochia de mireasa.

loading...
Bineinteles, asta doar daca isi va gasi alesul inimii.

„Cred in iubire! Acest episod a trecut, nu vreau sa imi amintesc perioadele grele pentru ca sunt intr-un proces care ajunge la final… al cicatrizarii ranilor! Chiar si-asa, inca mai cred in institutia casatoriei. Potrivirea intre oameni este, e adevarat, o loterie. Momentele in care vietile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Daca ai intalni acelasi om cand a trecut mai mult prin viata, poate ca destinul relatiei ar fi altfel sau daca el te-ar intalni pe tine cand s-ar dovedi ca esti mai inteleapta. In acelasi timp, e si o chestiune de chimie pe termen lung. Dragostea e acolo undeva si asteapta sa o intalnesc! Cu siguranta Dumnezeu mi-a pregatit ceva foarte bun, sunt sigura de asta!”, a continuat Carmen de la Salciua.

Carmen este o persoana pozitiva, care vede binele in tot ceea ce i se intampla, tocmai din aceasta cauza a resit sa treaca peste toate greutatile din viata ei.

„Daca stau sa ma gandesc si sa le pun toate cap la cap… nu am nici un regret! Viata-i prea scurta ca sa mai am timp de regrete! Mi-a fost pusa in spate o cruce pe care trebuie sa o duc si asta e! Toate momentele grele vin sa-ti aduca intr-un final schimbarea ta ca om! Nu regreta nicio zi din viata ta. Cele bune iti aduc fericire, cele rele iti aduc experienta, cele foarte rele te invata lectii pretioase si cele foarte bune iti construiesc amintiri!

Experientele negative dar si bucuriile au influentat putin cate putin si au transformat un simplu om intr-o femeie de succes! Ca sa te faca fericit, Dumnezeu intai te frange in bucati! Am trecut prin multe, dar am avut curajul sa mi le asum, sa le disec, sa ma impac cu ele, sa merg mai departe. Si tare ma bucur ca am avut taria de a o face, pentru ca n-a fost un drum simplu. Aleg mereu calea cea mai grea pentru ca mereu m-a dus la realizari! Astazi sunt o femeie mult mai puternica, matura, si echilibrata” , a mai dezvaluit Carmen.

Artista si-a pierdut increderea in oameni, iar prietenii pe care-i are acum sunt destui, spune ea. S-a inconjurat cu oameni in care stie cu siguranta ca poate avea incredere si care, indiferent de ce s-ar intampla, vor fi acolo sa o ajute.

„Am putini prieteni! Dar buni si mereu acolo! E greu cu increderea dar in timp poti sa inveti sa testezi o prietenie si atunci vezi mai bine cu cine stai la masa! Familiei si prietenilor care m-au sustinut, prieteni din lumea showbizului cu care am colaborat si care au ramas indiferent de situatie langa mine, PR-ul meu Baltaretu Eugen, cu care colaborez de aproape 4 ani, producatorului meu Nek pentru ca a fost ca un parinte si un om care a ocrotit atat de frumos evolutia mea si intregii echipe care muncesc ca acest produs finit Carmen de la Salciua sa gaseasca contur in ochii privitorilor! Alaturi de ei stiu ca, indiferent unde ma va duce drumul, ca vor fi pante ascendente si uneori descendente, stiu si simt, am trait asta pe pielea mea, unii oameni iti devin familie si fara sa stai 24 de ore din 24 impreuna. De aceea, in cazul nostru, relatia profesionala este, totodata, personala, caci intr-o legatura atat de veche se pune, in primul rand, suflet”, a mai spus artsita pentru HeyNews.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro