Catalin Morosanu, acuze fara precedent la adresa lui Culita Sterp.

Culita Sterp a fost luat in vizor de Catalin Morosanu la Survivor 2021. Ce s-a intamplat intre cei doi Faimosi?

Saptamana aceasta, Faimosii au fost pusi la grea incercare dupa ce au pierdut doua jocuri de imunitate. Catalin Morosanu si-a schimbat parerea despre Culita Sterp si acum totul pare ca se destrama la Survivor 2021.

Catalin Morosanu este de parere ca in spatele aliantei care s-a format intre Zanni, Sebastian Chitosca, Ana Porgras si Cosmin Stanciu sta chiar Culita Sterp.

Sebi: Dar noi nu am fost corecti? Nu am votat corect? Am votat noi pe Morosanu? Am votat noi pe Elena?

loading...
Zanni: Si daca votam Morosanu, nu era la ambitie, ca Morosanu e veriga slaba, ne uitam numai la fete la verigi slabe, dar Morosanu e veriga slaba.

Morosanu: Eu sunt un pericol pentru Culita, nu sunt un pericol pentru el.

Adevaratul om care sta in spatele lor este Culita.
Simona: Ma asteptam la cinci voturi, patru sigure si de al Anei eram intre, deoarece nu am avut nicio divergenta cu ea. Au nominalizat-o pe Roxana, e cunoscuta si are sustinatori, apoi pe mine.

Sebi: I s-a parut nedrept ca am nominalizat-o. Ea nu e slaba pe traseu, dar are un genunchi care o poate lasa pe traseu. Se astepta Roxana sa ma voteze si astazi Morosanu cum am fost votat ieri.

Simona: Fiecare isi spune parerea in felul lui. Daca simti ca sunt mai indepartata de tine, nu sunt, dar incerc sa ma indepartez de situatie sa nu iau un soc la consiliul de eliminare.

Catalin Morosanu nu este la prima dezlantuire de acest gen, dat fiind faptul ca au mai fost momente in care Faimosul si-a deconspirat colegii la Survivor 2021.

„Eu stiu lucrul asta si daca n-as spune asa as fi eu fals. Noi suntem constienti, putem sa vorbim frumos, dar in adancul nostru stim despre ce e vorba. Nu e o chestie gresita ce spun, e foarte important vibe-ul echipei, e bine ca discutam, dar daca pierd trei sau patru meciuri o sa ma scoata drept veriga slaba. Nu conteaza ca si tu ai pierdut trei patru meciuri”, spunea Catalin Morosanu acum ceva timp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro