Ce a putut sa faca Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, imediat cum a aflat ca a ajuns sarac lipit pamantului

Nu exista persoana din Romania care sa nu fi auzit de celebrul cuplu format din Monica Gabor si omul de afaceri, Irinel Columbeanu. Ei bine, aceasta pereche intens dezbatuta in lumea mondena a ramas o vaga amintire din vremurile bune, iar in prezent numele lui Irinel Columbeanu este asociat cu o prabusire financiara neasteptata. Ca urmare a acestei situatii, Monica Gabor socheaza pe toata lumea cu gestul pe care doreste sa-l faca pentru fostul sau sot.

Vestea ca Irinel Columbeanu a ajuns sa aiba o situatie financiara mai mult decat modesta a surprins milioane de romani, acest exemplu trezind in mintea fiecaruia intrebarea daca „banii aduc fericirea si stabilitatea?”. In urma acestui exemplu, multi oameni au inteles ca situatia financiara avuta intr-un anumit moment se poate schimba radical, astfel ca, altele trebuie sa fie lucrurile pe care trebuie sa ne bazam in viata.

Cu toate acestea, in perioada in care Irinel Columbeanu locuia in vila de la Izvorani, acesta si-a dedicat o buna parte din timpul si averea sa pentru educatia Irinucai, unicul sau copil avut din mariajul cu Monica Gabor.

Din pacate, dupa zeci de ani de zile in care a trait fara grija zilei de maine, Irinel Columbeanu traieste in acest moment intr-un apartament inchiriat din Colentina, impreuna cu iubita sa mai tanara. Acesta a fost surprins in nenumarate randuri conducand un autoturism Mercedes, vechi de doua decenii, dar si o masina Opel, la mana a doua.

Prietenii apropiati ai lui Irinel Columbeanu sunt ingrijorati pentru situatia grea in care acesta se afla, incercand sa-l ajute atat cat se poate. Pe langa faptul ca nu mai dispune de putere financiara, fostul om de afaceri sufera cumplit dupa fiica sa pe care o divinizeaza. Aceasta se afla in America, alaturi de mama sa si de Mr. Pink.

loading...
Fosta doamna de la Izvorani a fost criticata ani de zile pentru modul in care si-a vazut interesul, dar mai ales, pentru ca a decis sa plece departe de fiica sa. Aceasta a demonstrat in ultimii ani cat o iubeste pe Irinica, luand-o tot mai des in America si preocupandu-se de viitorul ei. Cele doua au fost surprinse in repetate randuri in poze si materiale video fiind fericite impreuna.

Pentru ca lucrurile s-au deteriorat foarte tare in viata lui Irinel Columbeanu, fosta sotie i-a oferit acestuia sa il ajute sa se mute in America, ba mai mult, chiar sa-i caute un loc de munca acolo. In acest fel, fostul om de afaceri va putea fi alaturi de fiica sa Irinuca, regasindu-si din nou linistea de care are atata nevoie.

In ultima perioada, legaturile dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-au imbunatatit foarte tare, pe semne ca cei doi au depasit in totalitate conflictele din trecut si pot fi prieteni de dragul fiicei lor.

Momentan, nimeni nu stie daca Irinel Columbeanu a acceptat propunerea Monicai Gabor, insa apropiatii asteapta nerabdatori sa afle ce se va intampla.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro