Ce au facut Zanni si Alexandra Stan cand s-a stins lumina la Survivor?

Zanni si Alexandra Stan sunt intr-un conflict continuu, insa atunci cand se stinge lumina la Survivor lucrurile stau cu totul altfel.

Zanni si Alexandra Stan sunt unii dintre cei mai controversati concurenti din cea de-a doua editie a show-ului Suvivor Romania. Cei doi au in permanenta ceva de impartit, aruncandu-si intepaturi ori de cate ori au ocazia.

Colegul lor de echipa, Culita Sterp, a observat ca certurile dintre Zanni si Alexandra Stan tradeaza de fapt o dragoste intre cei doi. Mai mult, acestia dorm unul langa altul in „casuta” improvizata a Faimosilor si impart aceeasi patura.

„Asta e cearta d-aia de indragostiti, intelegi?”, a spus Alexandra Stan, in timp ce zambea in directia lui Zanni, care a inceput si el sa rada.
„A recunoscut Alexandra! Ca e cearta de indragostiti, auzi?! Eu cred ca astia doi de iubesc. Cine se tachineaza se iubeste. Ei dorm in acelasi pat in fiecare seara si se cearta in fiecare zi. Ce sa intelegem de aici? Eu cred ca voi doi o sa fiti impreuna la anul si o sa aveti si un copil. O sa iasa direct cu tatuaje”, a declarat Culita Sterp.

loading...
Cand se lasa seara peste Dominicana, se pare ca certurile dintre Zanni si Alexandra Stan se transforma in…gesturi tandre. Imaginile vorbesc de la sine. In fata focului aprins de Faimosi, Alexandra a rupt din bucatica ei de mancare si i-a intins-o „dusmanului” de peste zi, Zanni, dandu-i sa manance chiar ea, cu un gest tandru.

Zanni i-a aruncat o privire neasteptata colegei sale de echipa si nu a ezitat sa accepte sa fie hranit de aceasta. Gestul nu a fost observat de Faimosi, lumina fiind destul de slaba, insa camerele nu i-au iertat pe „indragostiti”.

I-am zis, vere, trebuie sa ai si caracter si atitudine. Mi se pare ca vi s-a urcat la cap. Ea e Alexandra Stan, despre care oricum n-am mai auzit”,a declarat Zanni.

„Mereu i-am vorbit foarte frumos, mereu l-am sustinut de la inceput, din momentul zero”,a marturisit Alexandra Stan.

„Si eu ti-am spus mereu sincer in fata. Nu stau sa vorbesc frumos despre tine ca si tu ai vorbit frumos despre mine.Daca esti varza si fac gastrita din cauza ta, d-abia astept sa iesi afara. Plange fals, este o falsa”, a adaugat Zanni de la Faimosi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro