Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor.

Multi au ramas impresionati cand au vazut ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. Putini banuiesc insa si ce durere se ascunde in spatele zambetului ei. Din pacate, concurenta din echipa Faimosilor a fost parasita de tata lui Dimitrie la scurt timp dupa ce a aflat ca este insarcinata.

Printre concurentele de la Survivor se numara si mai multe mamici. Simona Hapciuc, in varsta de 30 de ani, a intrat in atentia publicului cu rolul personajului Nuti din serialul Trasnitii. De asemenea, a mai cochetat cu televiziunea, participand la concursul Cea mai wow mamica’ de la „Neatza cu Razvan si Dani’.

Cu toate ca nu stie sa inoate bine, a atras toate privirile la Survivor, cu bustul ei absolut impresionant. Este o luptatoare adevarata, pentru ca a reusit sa treaca peste multe obstacole in viata. A reusit sa slabeasca 26 de kilograme, a devenit instructor de fitness, iar atunci cand partenerul de viata a parasit-o, in timp ce era insarcinata, si-a crescut singura fiul.

Sa fiu o supravietuitoare nu a fost niciodata o optiune pentru mine, ci o obligatie de a ma ridica singura din toate mizeriile in care am fost lasata. De la a dormi pe strazi si a sta nemancata cu zilele, pana la a-mi forma un caracter complex, am reusit sa le fac pe toate, iar participarea la «Survivor Romania» este un test final, prin care voi aduce rezistenta mea fizica si psihica la cel mai inalt nivel pentru a-mi dovedi in primul rand mie ca pot orice’, a spus Simona Hapciuc, despre participarea la emisiunea de la Kanal D.

loading...
Dimitrie are 3 ani. Tatal lui Dimitrie a hotarat sa dispara cand a aflat de sarcina. Am ramas o mama singura din toate punctele de vedere. Nu mai am parinti, iar fratii mei sunt in strainatate. Am dus-o dintr-o lupta in alta. M-am luptat cu depresia dupa nastere, fac terapie si acum, pentru ca inca ma lupt cu demonii.

Dar am o legatura speciala cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sala, in oras, la filmari, peste tot. Imi va fi foarte greu fara el, nu stiu cum voi reusi sa dorm, pentru ca doarme in fiecare seara cu capul pe pieptul meu. Singura mea slabiciune e Dimitrie si imi va fi dificil sa fiu departe de el. De cand s-a nascut am fost despartiti doar cateva zile’, a mai declarat Simona, pentru click.ro.

Simona Hapciuc a spus „da’ provocarii de a merge in jungla din Republica Dominicana si se va alatura echipei Faimosilor. Competitia va incepe sambata, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la ora 20:00.

Simona Hapciuc este actrita, vedeta de televiziune si antrenoare de fitness. A practicat nu mai putin de 12 ani kickboxing si are multa experienta in industria sanatatii si fitness-ului.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro