Ce mesaj emotionant ar fi trebuit sa primeasca Culita Sterp de la Survivor 2021?!

Jocul de comunicare de duminica seara a fost castigat de Razboinici. Ce mesaj ar fi putut primi Culita Sterp daca ar fi castigat la Survivor 2021?!

Faimosii au suferit extrem de tare in jocul de comunicare lansat pentru concurentii de la Survivor 2021. S-a lasat cu lacrimi dat fiind faptul ca ar fi putut primi mesaje din partea celor dragi. Ce cuvinte frumoase ar fi putut vedea Culita Sterp din partea familiei?

Chiar daca Faimosii ar fi dorit sa citeasca mesajele venite din partea celor dragi, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Cu toate astea, mama lui Culita Sterp a postat pe retelele de socializare mesajul emotionant pe care l-ar fi putut vedea fiul ei.

loading...
De asemenea, iubita Faimosului de la Survivor 2021 ii doreste noroc si rabdare viitorului ei sot, cel care va deveni tatic in curand.

Daniela Iliescu este o iubita exceptionala, mai ales ca ii ia tot timpul apararea lui Culita Sterp.

”Dupa cum il stiu eu, daca i-a atras atentia lui Jador si in fata camerelor impreuna cu echipa, dupa ce i-a spus si in privat, inseamna ca a vrut sa-i arate cat de serios este in ceea ce incearca sa i se spuna si sa invete din asta. Si mie, daca gresesc, imi atrage atentia pentru ca imi vrea binele meu si al relatiei, la fel cum vrea si binele echipei. Nu incearca nimeni sa il dea afara pe Jador, in special Culita, pentru ca sunt prieteni, iar daca asta ati inteles voi, va uitati degeaba la emisiune”, a mai spus Daniela Iliescu.

Desi Culita Sterp si Jador sunt prieteni buni, in Republica Dominicana au intervenit si certurile intre cei doi Faimosi.

” Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toti. Nu e un om care sa nu se fi certat cu Jador in afara de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau sa se supere, dar trebuie sa-si asume niste chestii. Uneori Zanni are dreptate , si Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Multi refuza sa-i spuna adevarul, vreau sa o ia ca pe o lectie”, a spus Culita Sterp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro