Ce meserie are Georgiana, fosta iubita a lui Jador de la Survivor

Georgiana este motivul pentru care Jador a acceptat provocarea Survivor Romania, femeia pentru care a plecat tocmai in Republica Dominicana in incercarea de a o uita. Toata tara stie asta, insa Georgiana nu este deloc o tanara intretinuta, asa cum s-a spus, ci o fata desteapta, care isi castiga singura banii, iar meseria pe care o are nu este deloc usoara!

Asa cum au spus si parintii lui Jador, Georgiana il cunoaste pe Jador dinainte sa fie artist, cand pentru toata lumea era doar Ionut. Se stiau din facultate, iar tanara l-a iubit pe Faimosul de la Survivor dinainte sa fie celebrul Jador. Viata a facut ca mai tarziu sa se reintalneasca datorita meseriei Georgianei.

Oficial, Jador si Georgiana au avut o relatie timp de un an, undeva prin anul 2016, insa neoficial, acestia au tatonat mereu terenul pentru o viitoare casatorie. La acea vreme, Jador nu era cunoscut si nu avea atatea pretendente cum se intampla azi.

Celebritatea a venit pentru Jador cu multe tentatii, pe care nu s-a ferit sa le experimenteze. In timp ce manelistul a inceput sa iasa cu alte fete, Georgiana nu si-a mai facut nici un iubit, sau cel putin nu unul oficial, potrivit wowbiz.ro.

Cumva, Georgiana a ramas in cercul de prieteni ai lui Jador. Ea a devenit foarte buna prietena cu fosta sotie a producatorului muzical al lui Jador, Ovidiu Bacila, alias DeSanto.

loading...
Ulterior Georgiana chiar s-a angajat la studioul lui DeSanto, acolo unde a lucrat contabila pentru cativa ani. In tot acest timp, Jador s-a vazut aproape zilnic cu Georgiana, pentru ca acesta avea pur si simplu treaba pe la studio si dadea nas in nas cu aceasta.

„Georgiana este iubirea vietii mele. O s-o respect si o s-o iubesc toata viata mea. Si daca ma va ierta vreodata, sper eu, o s-o primesc oricand in viata mea. Am facut o melodie pentru ea. Ea ma cunoaste de sase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea si in 2016 ne-am despartit. Ea niciodata nu a avut alt iubit, desi eu mai aveam, ne desparteam, apoi ma intorceam la ea’, a mai povestit Jador cu ceva vreme in urma.

Georgiana este femeia de care Jador este strans legat si indiferent cate iubite a avut, cantaretul n-a putut niciodata s-o uite. Chiar prezenta la Survivor Romania 2021 are legatura cu Georgiana, pentru ca Jador a dezvaluit ca a venit in Republica Dominicana s-o uite pe fosta iubita. De Valentines Day, faimosul s-a razgandit insa si a cerut-o de sotie pe aceasta.

„Am lasat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gandit putin la ea, mi-a curs o lacrima…

Dar vreau sa uit. Isi bate joc de mine pentru ca sunt om bun. Nu se gandea la mine, se gandea doar la ea. Nu se gandea ca am nevoie de o femeie langa mine, ca eu muncesc atat de mult, muncesc cu noptile. Sincer, o iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine.

Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau sa o uit neaparat. Am venit aici sa o uit si sa devin un om mai bun. O sa fie ca un post pentru mine, fix asa am gandit cand am plecat de acasa’, a povestit Jador la Survivor, la cateva zile dupa ce a ajuns in Dominicana.

Duminica seara, de Ziua Indragostitilor, Jador a izbucnit in lacrimi cand a citit mesajul de la Georgiana si a dezvaluit ca vrea s-o ceara in casatorie pentru ca este femeia vietii lui.

loading...
„Eu am fugit foarte mult de subiectul insuratoare pentru ca eu nu prea am incredere in femei pentru ca, sincer sa fiu, pana la varsta asta am intalnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu aceasta fata am pus-o, din pacate, in aceeasi oala cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut pana acum.(…)

O iubesc enorm pe fata asta, imi doresc foarte mult sa fiu langa ea, imi doresc foarte mult sa imi ofere copii si sa le ofere copiilor nostri o educatie. Imi doresc foarte mult ca ea sa fie mama copiilor mei. Am mai fost indragostit, dar niciodata nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu si imi doresc foarte mult sa ma casatoresc cu ea daca e sa ma astepte, ceea ce cu siguranta se va intampla.’, a spus Jador duminica, la Survivor Romania 2021.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro