Cu ce se ocupa, acum, Georgiana, iubita lui Jador!

Georgiana, iubita Faimosului Jador de la Survivor Romania 2021, este una dintre cele mai discrete prezente din showbiz, relatia lor, una cu suisuri si coborasuri, avand, deja, o istorie serioasa in spate.

Mai exact, dupa ce Jador, inainte de a primi mesajul de la Georgiana, era decis sa faca in asa fel sa o uite pe frumoasa bruneta, lucrurile s-au schimbat radical, el cerand-o, practic, in casatorie de la distanta, din Republica Dominicana, acolo unde manelistul lupta pentru echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021.

Ceea ce nu se stie insa despre Georgiana este ca, la ora actuala, ea face tot ce ii sta in puteri pentru a avea o cariera serioasa. Si inca o cariera in fata camerelor de luat vederi, cu stranse legaturi cu showbiz-ul. Dar, culmea, faptul ca Jador este celebru in lumea muzicala romaneasca nu a facut-o pe Georgiana, (fosta) logodnica a Faimosului, sa profite, asa cum, poate, ar fi facut alte domnisoare.

Asa ca, de ceva vreme, ea a inceput de jos, ca reporter si redactor intr-o televiziune mica, Georgiana fiind vazuta de colegi ca o fata simpla, modesta si muncitoare.

loading...
”Vrea sa ajunga prezentatoare Tv, trage tare pentru asta, dar nu a ajuns in televiziune ca iubita a lui Jador. Nu a vrut sa ”arda etapele”, a preferat sa inceapa de jos, sa invete tot ce este de invatat si sa se faca remarcata, iar apoi sa spere la o emisiune sau la un post de prezentatoare TV”, ne-a spus o sursa din televiziunea in care lucreaza Georgiana, iubita Faimosului Jador.

Mai mult decat atat, spun sursele noastre, Georgiana nu se lauda cu relatiile pe care si lea facut, de-a lungul timpului,

in lumea muzicii si nici nu profita de faptul ca este atat de apropiata de Jador. ”Georgiana munceste cot la cot cu noi, nu face figuri si nu refuza sa depuna eforturi serioase pentru a dovedi ca este ceva mai mult decat iubita unui personaj celebru”, ne-a mai spus sursa citata.

Duminica seara, de Ziua Indragostitilor, Jador a izbucnit in lacrimi cand a citit mesajul de la Georgiana si a dezvaluit ca vrea s-o ceara in casatorie pentru ca este femeia vietii lui. „Ionut, pentru inceput vreau sa-ti spun ca sunt mandra de tine, de ambitia de care dai dovada si de modul in care te descurci in competitie. Sper sa ramai acelasi om bun pe care l-am cunoscut. Stim amandoi care e situatia dintre noi si in ce relatii am ramas. Cand ai plecat la Survivor, dar de acolo, din toata situatia asta, inimile noastre au ramas logodite pentru totdeauna.

Ai grija de tine si sa ramai acolo cat poti rezista. Te imbratisez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador de la Faimosi.

Iar mesajul primit l-a facut pe Jador sa inteleaga ca, de fapt, Georgiana ii este alaturi si la bine, dar si la rau, asa cum trebuie sa fie niste parteneri de viata. „Eu am fugit foarte mult de subiectul insuratoare pentru ca eu nu prea am incredere in femei pentru ca, sincer sa fiu, pana la varsta asta am intalnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu aceasta fata am pus-o, din pacate, in aceeasi oala cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut pana acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, imi doresc foarte mult sa fiu langa ea, imi doresc foarte mult sa imi ofere copii si sa le ofere copiilor nostri o educatie. Imi doresc foarte mult ca ea sa fie mama copiilor mei. Am mai fost indragostit, dar niciodata nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu si imi doresc foarte mult sa ma casatoresc cu ea daca e sa ma astepte, ceea ce cu siguranta se va intampla”, a spus Jador duminica, la Survivor Romania 2021.

loading...
”Stiam povestea dintre el si Georgiana si ma bucur enorm de mult ca si-a dat seama, in sfarsit, ca viata lui fara ea nu se poate. Si ma bucur ca l-am vazut asa, ca o sa realizeze ca ea o sa fie mama copiilor lui. L-am incurajat intotdeauna in aceasta relatie, dar vedeti cum sunt tinerii, ei se impaca, ei se cearta. La un moment dat am renuntat sa ma mai bag, am zis sa decida el ca e viata lui. Ma bucur ca emisiunea asta l-a facut sa vada adevarul si sa se gandeasca la viitorul lui, si la o familie.(…) Cu fata se cunoaste din facultate. Dar stiti cum e Ionut, azi cu una, maine cu alta, iar fetei nu i-au convenit lucrurile astea. De aceea s-au certat, s-au impacat. Aseara (n.red duminica) au dat dovada amandoi ca mai exista ceva intre ei. Atat cum s-a comportat Georgiana catre Ionut, dar si cum a reactionat Ionut cand a primit scrisoarea de la Georgiana…”, a spus tatal lui Jador, Faimosul de la Survivor Romania 2021, in studioul WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro