Cum arata Jador la 5 ani!

Evolutia lui Jador este clar un exemplu de voita si de munca deoarece viata Faimosului nu a fost niciodata usoara si a intalnit numeroase obstacole.

Jador a avut cateva momente de slabiciune de-a lungul competitiei Survivor Romania 2021 si a povestit greutatile prin care el si familia lui au trecut si mai mult a dezvaluit discriminarile pe care le-a suportat din partea copiilor si a oamenilor la scoala sau

la facultate. Faimosul nu s-a vaitat niciodata si a pus osul la treaba pentru a-si ajuta familia sa iasa din saracie. Mai mult, el a declarat ca nu isi doreste sa fie bogat, insa tot ce isi doreste este sa castige suficient incat sa scape de saracie, el si familia lui.

„Eram mic si m-au educat cum au putut. Nu era de ajuns sa fac ceea ce imi doresc. Cand l-am cunoscut pe tata ca om, acum vreo 5-6 ani. El statea numai plecat ca sa ne intretina, suntem cinci copii, muncea, saracul, pe 5 lei sa ma tina la scoala ca eram bun. Si eu nu imi doresc sa fiu bogat, imi doresc sa scap de saracie si de neajunsuri.

loading...
Imi imaginez ce era in sufletul lui tata cand are un copil premiant si eu eram ala, din clasa intai pana mai tarziu, chiar invatam. Tata mi-a promis ca imi ia o bicicleta cand iau premiul I si a trebuit sa iau cativa ani la rand ca sa imi ia bicicleta si intelegeam ca nu aveam. Erau momente cand imi doream o inghetata si trebuia sa imi explice ca nu avem banii aia. 1 leu sunt de paine.

Jador este foarte atasat de parintii lui si dupa momentele cumplite prin care au trecut acestia, ambii fiind diagnosticati cu cancer, Faimosul de la Survivor Romania nu

loading...
vrea decat sa stie ca nu mai duc lipsa de nimic. Mama lui Jador a povestit la Teo Show detalii despre viata lor de familie si despre cum era Jador inainte sa devina celebru. Mai mult, femeia are si cont de Instagram si mai publica din cand in cand imagini cu Jador. Una din pozele pe care mama lui le-a aratat tuturor este cea de cand Faimosul avea cinci ani. Cu siguranta, concurentul de la Survivor Romania nu prea mai are nimic in comun cu baietandrul de atunci, insa se poate remarca faptul ca de mic cocheta cu moda, fiind imbracat asortat probabil pentru a merge la gradinita.

Eram un copil prost, nu ma gandeam la viitor, nu ma gandeam ca trebuie sa imi ajut familia sa imi fac una, sa imi fac un scop in viata. Eu ma vad un om simplu care fuge de saracie, nu ca sa faca bani, care vrea sa isi ajute familia care vrea sa isi intemeieze o familie, sa fie cat mai bun in muzica. Asta e scopul meu in viata. Eram cel mai rau, eram oaia neagra. Am fost primul din familie care a luat bac-ul, am facut facultatea, mi-a fost foarte greu pentru ca am fost discriminat de oameni. Nu ma baga nimeni in seama din cauza culorii. Isi bateau joc cei din industria muzicala. Munceam opt ore pe zi si ma duceam si cinci ore la facultate, aveam si parintii bolnavi de cancer.”

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro