Cum arata viata lui Pepe dupa divortul de Raluca Pastrama?!

Pepe a vorbit despre viata de dupa divort. Cum se descurca dupa ce s-a mutat singur?!

Cum arata viata lui Pepe dupa divortul de Raluca Pastrama?! Au trecut aproximativ trei luni de cand cei doi soti au decis sa spuna lumii intregi ca ei vor divorta. Pentru prima data, artistul a vorbit despre viata pe care o traieste acum, de cand s-a mutat de acasa.

In cadrul unui interviu, Pepe a vorbit despre viata de burlac pe care o are acum. Se pare ca artistul este in continuare un barbat sumat si un tata cat se poate de grijuliu. Totusi, se pare ca fostul sot al Ralucai Pastrama vrea sa se axeze pe cariera in aceasta perioada din viata lui.

„Nu stiu daca burlac este termenul potrivit pentru mine.

loading...
Din punctul meu de vedere, sunt un barbat asumat, sunt un tatic cat se poate de grijuliu si de normal, sunt un artist care are grija de tot ceea ce face si ce pregateste pentru viitor, pentru ca am nevoie de continuitate si respect. Am confirmat in 21 de ani de cariera si vreau sa o fac si de aici incolo. Cred ca ma consider un barbat normal si norocos ca pana acum am avut multe intamplari frumoase in viata mea si nu imi place sa ma gandesc la esecuri. Mai repede sunt un tatic wow decat un burlac”, a declarat Pepe, conform VIVA .

De asemenea, Pepe a mai vorbit si despre schimbarile suferite de fetitele lui, dupa divortul de mama lor. Vedeta de televiziune isi doreste ca acestea sa aiba parte de o educatie aleasa si sa munceasca pentru tot ceea ce vor.

„Sunt un tata extrem de indragostit de fetitele lui si, da, recunosc faptul ca pot obtine orice de la mine. Insa incerc sa le responsabilizez pe cat posibil, sa le fac sa inteleaga ca nu e usor sa obtii tot in viata, ci trebuie sa si inveti, sa fii muncitor, respectuos, cat se poate de educat, de atent la ce spun parintii. Conteaza foarte mult sa nu aiba senzatia ca li se cuvine orice, dar, sincer, ma topesc in fata fetitelor mele si fac tot posibilul sa le indeplinesc orice dorinta, cat pot, cum pot”, a mai adaugat artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro