Cum isi incepe Smiley diminetile de cand urmeaza sa devina tatic!

Smiley si Gina Pistol sunt la doar cateva saptamani distanta de a-si tine fiica in brate!

Smiley si Gina au racunoscut ca sunt impreuna anul trecut, dupa ce trei ani de zile au format un cuplu si nimeni nu a stiut asta. Insa nu a fos singura veste pe care cei doi le-au dezvaluit-o fanilor.

In vlog-ul in care si-au oficializat relatia in spatiul public, Gina Pistol a marturisit ca este insarcinata in cinci luni, iar de atunci cuplul este sub lupa fanilor, care vor sa stie toate detaliile despre relatie si copil.

Frumoasa blondina este acum in ultimul trimestru de sarcina si doar cateva saptamani o mai despart pana ce asi va tine fiica in brate. Pe ultima suta de metri, cei doi au inceput renovarile pentru camera bebelusului si pun la punct ultimele detalii pentru ca totul sa fie pregatit in momentul in care isi vor aduce fiica acasa.

loading...
„Avem tot, am pregatit totul. Suntem inarmati pana in dinti. Am renovat o parte din camera fetitei, urmeaza sa mai luam mai multe cat de curand. Dar avem patut, carucioare, scaun de masina… Abia astept ”, a povestit Smiley in urma cu cateva zile.

Artistul a postat, recent, o fotografie in care le-a aratat internautilor cum isi incepe diminetile, iar fanii l-au bombardat cu mesaje.

Cantaretul, in varsta de 37 de ani, spune ca este emotionat si asteapta cu nerabdare sa-si cunoasca fiica. Acesta mai in gluma, mai in serios a marturisit ca este fericit ca bebelusul nu are nasul lui si este convins ca va fi absolut superba. Si are si cu cine semana! Iubita lui, Gina Pistol, este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

„Sunt un pic emotionat, ca nu sunt foarte indemanatic.

Sunt incantat ca e fetita! La ecografie am vazut ca nu are nasul meu, deci e ok. Cred ca o sa fie foarte frumoasa”, a mai povestit artistul.

Smiley a surprins pe toata lumea cu ultima postare de pe Instagram. In doar o ora, fotografia a strans peste 50 de mii de aprecieri si aproximativ 400 de comentarii. Poza a induiosat inimile fanilor care nu s-au putut abtine si le-au urat numai de bine pe retelele de socializare.

loading...
In ultima sa postare, Smiley le-a dezvaluit internautilor cum isi incepe el diminetile. Astfel, pentru ca ziua sa-i mearga bine, la fiecare inceput de zi acesta o saruta pe Gina pe burtica de graviduta!

„Dimineata cu fetele mele…”, a scris Smiley in dreptul ultimei fotografii postate pe Instagram.
Fanii i-au scris o avalansa de masaje, in care-i urau Ginei Pistol nastere usoara sau le spuneau cat de bine le arata impreuna: „Sunteti minunati si va multumim ca impartasiti cu noi bucuria maternitatii si va lasati „descoperiti”/ Cat de dragut! Veti fi niste parinti extraordinari! Ma bucur foarte mult pentru voi! Meritati pentru ca sunteti oameni buni!/ Cat de frumos! Iar ce urmeaza dupa ce se va naste minunea, nici nu se poate descrie in cuvinte!/ Buna dimineata sa fiti sanatosi si nastere usoara”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor la poza postata de artist.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro