Detalii nestiute despre relatia dintre Zanni si Ana Porgras

Ana Porgras este noua concurenta din echipa Faimosilor de la Survivor Romania, insa bruneta nu este complet straina de colegii sai din competitie. Ana il cunoaste deja foarte bine pe Zanni, de mult timp, iar in curand vor fi colegi de echipa. Ramane de vazut daca relatia dintre ei va fi sau nu afectata de provocarile din competitie!

Ana Porgras urmeaza sa apara pentru prima data pe micile ecrane joi, 4 februarie 2021 si fanii emisiunii de la Kanal D asteapta cu sufletul la gura sa vada cum se va descurca bruneta in concursul din Dominicana.

Ana Porgras este o celebra gimnasta, care a castigat peste zeci de medalii de-a lungul carierei sale. Bruneta este pregatitia acum sa faca parte din echipa Faimosilor, de la Survivor, reality-show care este cea mai mare provocare din viata ei de pana acum.

Daca majoritatea concurentilor se cunosc pentru prima data in cadrul competitiei, se pare ca Ana Porgras este deja foarte apropiata de unul dintre concurenti.

loading...
O fotografie cu bruneta si Zanni circula pe internet, iar cei doi par foarte apropiati. Ana Porgras este surprinsa in timp ce ii vopseste parul Faimosului, potrivit wowbiz.ro. Intre cei doi concurenti ar exista strict o relatie de prietenie, dar mai multe detalii vor da chiar ei, la Survivor Romania 2021.

Ana Porgras este pregatita sa se alature Faimosilor si sa ajute echipa sa castige probele. In varsta de 27 de ani, gimnasta sustine ca va face provocarii Survivor Romania 2021 pentru ca are toleranta fizica.

„Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege.

Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor.

Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor’, a declarat Ana Porgras.

Ana Porgras este medaliata cu aur la barna la Campionatul Mondial de Gimnastica Artistica din 2010 de la Rotterdam. In acelasi an, Ana Porgras castiga medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham.

De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastica din anul 2009, Ana Porras a fost medaliata cu bronz la paralele inegale.

Ana Porgras era, atunci cand s-a retras, una dintre cele mai importante sportive din lotul condus de cuplul celebru de antrenori, datorita performantelor sale extraodinare in anii pre Olimpiada de la Londra.

„Simteam ca nu mai pot fizic, imi era greu dupa atatea accidentari sa o iau iarasi de la cap. Nu mai puteam merge inainte!, explica Ana la vremea aceea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro