Fosta iubita a lui Jador, Georgiana, l-a facut sa planga in hohote pe manelist

Jador vrea sa se casatoreasca cu fosta lui iubita Georgiana cand se intoarce de la Survivor Romania!

Faimosii au castigat meciul de comunicare din aceasta saptamana la Survivor Romania si au primit mesaje scrise din partea persoanelor iubite. Desi nu se afla intr-o relatie, Jador a primit un mesaj de la femeia de care e indragostit, Georgiana.

Mesajul venit din partea fostei sale iubite l-a facut pe Jador sa urle de durere. El si-a amintit cat de mult i-a gresit, dar si cat de mult o iubeste pe aceasta. Cu ochii in lacrimi, artistul recunoaste ca nu a mai intalnit o femeie ca ea si ca isi doreste ca Georgiana sa fie mama copiilor lui.

Mai mult, in fata camerei de filmat el spune ca vrea sa se casatoreasca cu ea, desi initial a venit la emisiunea Survvior Romania pentru a incerca sa o uite. „Toata muzica mea e pentru ea si lumea credea ca e pentru alte femei.

loading...
Imi doresc ca ea sa fie mama copiilor mei, am mai fost indragostit, dar niciodata nu ma iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul si imi doresc sa ma casatoresc cu ea, daca ma asteapta.

Ceea ce cu siguranta se va intampla”, spune Jador.

Georgiana i-a transmis ca este mandra de evolutia lui in competitie si il sustine neconditionat. Mai mult, tanara face o afirmatie emotionanta si spune ca inimile lor sunt legate pentru totdeauna, desi nu mai sunt impreuna.

„Ionut, pentru inceput vreau sa-ti spun ca sunt mandra de tine, de ambitia de care dai dovada si de modul in care te descurci in competitie. Sper sa ramai acelasi om bun pe care l-am cunoscut.
Stim amandoi care e situatia dintre noi si in ce relatii am ramas. Cand ai plecat la Survivor, dar de acolodin toata situatia asta, inimile noastre au ramas logodite pentru totdeuana. Ai grija de tine si sa ramai acolo cat poti rezista. Te imbratisez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro