GABI BADALAU “ISI NEGOCIAZA” IMPACAREA CU BIANCA DRAGUSANU?

Bianca Dragusanu i-a facut pe unii dintre fanii ei sa creada ca fostul iubit a inceput “negocierile” pentru impacarea lor! Totul a pornit de la un gest extravagant pe care Gabi Badalau l-ar fi facut fata de fosta prezentatoare de la Kanal D… Imaginile cu dovada romantica au fost facute publice chiar de afacerista.

Astazi, cand este sarbatorit Dragobetele, ziua iubirii pentru romani, Bianca Dragusanu a primit un buchet urias cu lalele albe. Fericita pentru surpriza de care a avut parte, ea a facut o filmare scurta in timp ce atinge superbele flori si a selectat din melodia “Parte din tine”, lansata de DJ Project & Roxen urmatoarele versuri: “N-am spus ce am simtit de-atatea ori/ Cum poti, sa insemni totul pentru mine / Tu, picteaza-mi umbra ta pe pielea mea”.

La scurt timp dupa ce a postat inregistrarea, diva a publicat pe Instagram poza de mai jos, iar la descrierea ei a notat: “Blessed #bestisyettocome (n.r.: Binecuvantata #CeEMaiBunUrmeazaSaVina)”. Ramane de vazut daca fosta prezentatoare l-a iertat sau nu pe controversatul afacerist, pe care il suspecta ca o place, de fapt, pe Iulia Salagean.
loading...
Bianca Dragusanu, despre nunta cu Gabi Badalau
“In momentul de fata chiar cred ca traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii mele. Am plecat singura in vacanta si, de acolo, am plecat cu cineva intr-o vacanta. O luna de zile am stat doar intr-o vacanta. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se intampla exact ce-mi doresc sa mi se intample si sunt fericita. Nu-mi gasesc cuvintele sa ma exprim. Exista cineva in viata mea care ma face foarte fericita, da, este adevarat. Da, ma marit. A treia oara o sa fie cu noroc. E clar ca o sa ma marit”, a declarat fosta prezentatoare in cadrul emisiunii “Teo Show” la finalul lunii trecute.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro