Il mai tii minte pe actorul Constantin Zamfirescu, ”Gogoasa” din ”Trasnitii”?

Anul trecut, actorul Constantin Zamfirescu a suferit o interventie chirurgicala, dupa ce a fost depistat cu o boala nemiloasa, si anume cancer. Barbatul a fost operat de cancer la rinichi in luna noiembrie a anului trecut. Cum se simte acum ”Gogoasa” din ”Trasnitii”?

Actorul Constantin Zamfirescu, cel care a jucat in ”Trasnitii”, a fost operat de urgenta, dupa ce a fost diagnosticat cu o boala grava. Pe 27 noiembrie, actorul a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce a fost diagnosticat cu un cancer la rinichi. Cu cateva zile inainte de operatie, actorul a transmis un apel disperat pe retelele de socializare, cerand ajutorul persoanelor pentru a dona sange.

”Colegul nostru are nevoie de sange. Orice grupa.
Nu am fi vrut sa facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situatia prin care trece, dar urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operatie este mare consumatoare de sange, iar perioada asta este una de mare carenta in rezervele de sange. Corpul medical a cerut sa gasim macar un donator care sa faca acest gest umanitar. Din pacate, in urma analizelor, noi nu putem dona! ???
Oricine va dori sa faca asta, va trebui sa specifice ca doneaza pentru Constantin Zamfirescu si spitalul Carol Davilla.
Cuvintele de multumire nu vor fi destule ca sa exprime gratitudinea noastra.
Este deja internat, iar luni va fi operat.
Si sunt multi altii care au nevoie.
Zamzu are A2”, este mesajul care a aparut atunci pe Facebook.
loading...
Cum se simte la 4 luni de la operatia de cancer
Dupa interventia suferita si timpul in care actorul s-a odihnit si s-a vindecat, Constantin Zamfirescu a anuntat ca revine pe scena. Actorul tine regim alimentar.
”E bine si din punct de vedere al trupului, dar si din cel al psihicului. Ca nu a fost tocmai simpla operatia aceea. Costica tine azi regim alimentar. Spre exemplu, viseaza azi la o farfurie cu doi mici si mustar? Ramane doar cu visul. Isi doreste o friptura in sange? Isi cam pune pofta in cui! Se bucura de o bucata foarte slaba de carne si aceea preparata cu grija!”, a afirmat, pentru Playtech, colegul de scena al actorului.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro