Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru.

Actorul Mihai Mitoseru este urmarit de necazuri, in ultima vreme. Dupa durerosul divort de Noemi, iata ca prezentatorul Kanal D trece prin mari emotii si cu iubita lui mama, Camelia Mitoseru, pe care medicii au diagnosticat-o cu tumora la cap.

Contactata de reporterii impact.ro, Camelia Mitoseru, actrita care pe 3 februarie a trecut printr-o operatie delicata, ne-a facut marturisiri, in exclusivitate:

”Ma simt rau. Am apucat sa dorm putin aseara. Am reusit sa trec peste! Multumesc tuturor pentru ajutor si gandurile bune”.

Mihai Mitoseru s-a mutat alaturi de mama lui, pentru a-i fi alaturi in aceasta grea incercare, si spera ca starea acesteia de sanatate sa se imbunatateasca, cat mai curand. Camelia Mitoseru a reusit sa-si tina ascunse problemele de sanatate, fiind mai tot timpul aranjata si vesela, la emisiunile tv, unde comenta subiectele fierbinti din lumea mondena.

loading...
La inceputul lunii februarie, Mihai Mitoseru si-a socat fanii, dupa ce a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care mentiona ca mama lui are nevoie de donatori de sange, pentru a putea face operatia la cap:

“Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operata azi (avand o tumora benigna-meningiom), dar din lipsa de sange operatia trebuie amanata! Va rog din suflet cine ma poate ajuta sa mearga sa doneze la orice centru de hematologie din tara, dar cu specificatia: pentru Mitoseru Georgeta Camelia! Indiferent ce grupa de sange aveti! Va multumim din suflet! Doamne ajuta!”.

Mai multi oameni inimosi i-au sarit in ajutor, mama celebrului prezentator fiind operata, pe 3 februarie. Mihai a postat pe conturile sociale o fotografie, alaturi de mama sa, dupa externare:

“Mama a venit acasa! Operatia a fost un real succes, dar varsta, tensiunea, frica, si-au spus cuvantul, dupa! A trebuit sa mearga iar la spital, dar acum e bine!”, a mentionat Mihai Mitoseru.

Contactata de reporterii impact.ro, Camelia Mitoseru ne-a declarat:

“Ma simt rau. Am apucat sa dorm putin aseara. Am reusit sa trec peste! Multumesc tuturor, pentru ajutor si gandurile bune”.

loading...
Pentru ca isi iubeste enorm mama, Mihai Mitoseru s-a mutat alaturi de Camelia, pentru a-i fi alaturi, in aceasta cumpana a vietii. Cei doi, mama si fiu, au avut dintotdeauna o relatie stransa, Camelia incurajandu-l pe Mihai, dupa divortul de acum doi ani de Noemi, dar si cand munca in televiziune a fost suspendata, din cauza pandemiei de coronavirus, iar el a fost nevoit sa someze.

Mihai a dorit cu inversunare o impacare cu femeia iubita, insa Noemi a mentionat ca nu se mai simte implinita in casnicie si ca doreste sa redevina libera. Fostii soti au ramas prieteni buni, ajutandu-se la greu. Ea l-a vizitat la spital, anul trecut, cand Mihai a suferit o operatie la picior.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro