Irinel Columbeanu nu a fost uitat de Monica Gabor!

Monica Gabor i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu sa se mute in Statele Unite ale Americii.

Irinel Columbeanu a avut o decadere care l-a afectat foarte mult in ultimii ani. El si-a pierdut atat banii, vila celebra din Izvorani, cat si prietenii. Fostul afacerist a dezvaluit ca se descurca cu zile dupa ce si-a pierdut averea, iar acum locuieste intr-un apartament cu doua camere dintr-un complex rezidential din Bucuresti.

In ciuda tuturor lipsurilor, el a dezvaluit cel mai greu ii este sa traiasca fara Irinuca.
Fiica lui Irinel Columbeanu a plecat alaturi de mama ei, Monica Gabor, in Statele Unite ale Americii. Fostul afacerist a dezvaluit ca nu si-a mai vazut propria fata de mai bine de 2 ani de zile. Chiar daca despartirea a fost una tumultoasa, se pare ca Monica Gabor nu a uitat de fostul ei sot.

Dupa ce a venit in Romania, fosta doamna di Izvorani i-a propus lui Irinel Columbeanu sa vina cu ea in SUA, unde ar putea sa o ia de la zero si sa petreaca timp alaturi de fiica lui, sustin apropiatii celor doi, pentru un post de televiziune.

loading...
Irinel Columbeanu se reinventeaza si urmeaza sa-si anunte debutul in lumea businessului si se pare ca are tot potentialul. Anuntul a fost facut chiar de celebrul afacerist Stefan Mandachi.

„Irinel Columbeanu este dovada indubitabila: in Romania esti criticat masiv indiferent de situatie: fie ai bani sa-i invarti cu lopata, fie ai pierdut totul. Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar daca esti sarac sau bogat. Am avut discutii consistente cu domnul Columbeanu. Am reusit sa-l cunosc mult mai bine si sunt resemnat cat de mult (si de usor) se minte in societatea romaneasca atunci cand unii se agata de un sambure de scandal.

In opinia mea, potentialul proiectului sau actual este foarte mare si cred ca se va reinventa usor intrucat munceste cu patima la scrierea unei carti. Si credeti-ma, are ce sa scrie in ea. Concluzia: lupta pentru prosperitate, pentru abundenta, pentru bani. Fie ca ai, fie ca n-ai, nimanui nu-i va pasa!”, a scris Stefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro