Jador a cerut-o de nevasta pe Georgiana Elisei in ultima editie Survivor Romania!

Jador a plans in hohote in editia de aseara a show-ului Survivor Romania dupa ce a primit un mesaj neasteptat de la fosta lui iubita, Georgiana Elisei.

Jador a avut o rabufnire in ultima editia difuzata a show-ului Survivor Romania. Acesta a primit un mesaj la care nu se astepta de la femeia dupa care sufera, Georgiana Elisei. Acesta a declarat, la inceputul competitiei, ca unul dintre motivele pentru care a ales sa plece in Republica Dominicana este acela de a o uita pe fosta iubita, potrivit kanald.ro.

Echipa Faimosilor a castigat aseara jocul de comunicare si rauri de lacrimi au curs dupa ce acestia au citit mesajele de acasa. Cel mai emotionat, de departe, a fost Jador, care a plans in hohote dupa ce a citit mesajul de la femeia pe care o iubeste si fata de care a gresit in repetate randuri, dupa cum chiar el a declarat.

„ Eu am fugit foarte mult de subiectul insuratoare pentru ca eu nu prea am incredere in femei pentru ca, sincer sa fiu, pana la varsta asta am intalnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu aceasta fata am pus-o, din pacate, in aceeasi oala cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut pana acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, imi doresc foarte mult sa fiu langa ea, imi doresc foarte mult sa imi ofere copii si sa le ofere copiilor nostri o educatie. Imi doresc foarte mult ca ea sa fie mama copiilor mei.
loading...
Am mai fost indragostit, dar niciodata nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu si imi doresc foarte mult sa ma casatoresc cu ea daca e sa ma astepte, ceea ce cu siguranta se va intampla.”, a spus Jador.
Dupa mesajul emotionant transmis de fosta iubita si reactia care i-a facut sa planga in hohote pe telespectatori, a doua zi, pe contul Georgianei Elisei au aparut cateva mesaje pro si contra lui Jador. Multi fani care cunosc povestea celor doi nu il pot ierta pe Faimos pentru nenumaratele infidelitati, insa multi cred in iubirea celor doi si o incurajeaza pe Georgiana sa il ierte si sa fie impreuna in final.

„Pentru tine cred ca a plans Jador, faceti un cuplu foarte frumos, sa va dea bunul Dumnezeu ce e mai bun pentru voi,” i-a scris o fana Georgianei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro