Jador nu il va ierta niciodata pe Culita Sterp

Jador nu a mai rabdat si a spus ceea ce crede despre cel pe care nu demult il considera prietenului lui de nadejde la bine si la greu, Culita Sterp.

Dupa Consiliul de eliminare de duminica in care atat Faimosii si Razboincii au ramas fara cuvinte in urma discutiilor aprinse intre Jador, Culita Sterp, Alexandra Stan si Zannidache, se pare ca s-a stricat una din cele mai frumoase prietenii dintre doi coechipieri care pana sa vina la Survivor Romania 2021 au fost ca fratii. Este vorba despre Jador si Culita Sterp. Cel dintai nu a putut suporta critica constructiva adusa de Culita si a luat-o extrem de personal.

Dupa ce le-a dat peste nas tuturor fiind votat drept cel mai iubit dintre concurenti de catre public, Jador si-a permis sa le arate adevarata fata a coechipierilor lui si sa spuna exact cum ii vede in raport cu el si cu ce se intampla in mijlocul echipei Faimosilor si bineinteles nu l-a ocoplit nici pe Culita Sterp.

„In ultima perioada majoritatea oamenilor imi scot mie defectele in fata. Care din ei e fara de pacat? Zanni fura si vorbeste mai urat si ami jargonic dintre noi. Zanni nu are inima buna. Alexandra Stan e o serpoaica. Azi e cu tine, maine e cu cel care e sus. Nemes nu isi asuma niciodata ca pierde ca castiga, tot cu nasul pe sus, un om increzut.

loading...
Culita e un tradator, credeam ca e fratele meu. E un tradator. Simona, niciun barbat nu vorbeste atat de urat precum ea. De ce toti arunca in mine. Daca eu as incepe sa le spun defectele fiecaruia, ar iesi in ultimul hal. De ce toti vorbesc urat de mine? Cei care vor da in oamenii buni din echipa asta, vor pleca rand pe rand acasa si voi ramane eu.”
Pe de alta parte, Simona, Cosmin Stanciu si Zannidache sunt socati de ce s-a intamplat in Consiliu si nu se asteptau ca tocmai Culita sa ii spuna in fata ce crede lui Jador, mai ales ca se pare ca asta este parerea generala a tututor din echipa despre el. Si Catalin Morosanu, pe de alta parte il felicita pe Culita pentru curajul de care a dat dovada si a spus cumva in numele tuturor ceea ce gandeste. „Culita i-a spus in fata niste chestii, i le-a spus prieteneste, i-a spus nu mai fa asa, nu mai zice asa…i-a zis frateste. Trebuie sa inteleaga ca are o problema ca el e un baiat istet si realist. Eu nu aveam curajul sa fac asta, te admir si te respect ca sportiv pentru asta”, a spus Morosanu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro