Jador, probleme grave de sanatate la Survivor Romania.

Probleme mari de sanatate pentru Jador la Survivor Romania!

Pentru prima oara de la inceputul competitiei, Jador nu a jucat un meci de imunitate la Survivor Romania. Faimosul are probleme de sanatate si a nu primit acordul medicului pentru a intra pe traseu.

Jador a vorbit despre problemele de sanatate pe care le intampina la Survivor Romania, dupa ce Faimosii au pierdut primul meci de imunitate din aceasta saptamana. Artistul a dezvaluit in consiliul pentru nominalizare ca are dureri foarte mari de spate si ca ii este greu sa intre pe fiecare traseu.

Totusi, el spera ca starea lui de sanatate se va ameliora la un moment dat, iar pana atunci va da tot ce poate in concurs. „Ma simt naspa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodata la atata foame, muschii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la nastere si fiind expus la efort am problema asta, nu foarte grava, dar ma poate afecta pe viitor.

loading...
Si eu imi doresc pe viitor sa cant la nunti si sa dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte grava, dar ma afecteaza pe unele trasee, chiar daca nu o arat si ma arunc cu capul inainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 si am ajuns sa am ce baga la stomac. Familia mea e mandra de mine. Nu pot sa nu recunosc ca o dau tot ce pot pana ma ajuta corpul.

Faimosii sunt dezamagiti ca nu au reusit sa castige primul meci de imunitate din aceasta saptamana si spera ca data viitoare sa invinga Razboinicii.

„Din pacate nu pot sa ma abucur pentru punctele pe care le-am adus, pt ca am pierdut. Preferam sa pierd eu si sa castigam ca echipa.

N-a mers, am fost in deficit numeric. Ii felicit pe Razboinici, imi cer scuze in general daca am facut glume cu ei, am vrut sa-i descurajez pe final si sa nu o ia nimeni personal. Sper sa castigam al doilea meci de imunitate macar”, a declarat Culita Sterp.

loading...
Andreea: Nu ma gandesc la punctul adus, ci la cele doua puncte pierdute. Nu sunt descurajata, pentru ca stiu ca nu am forta. Nu am avut asteptari si nu sunt dezamagita. Pentru mine nu a fost o surpriza, de cand am vazut proba mi-am dat seama ca nu voi aduce puncte acolo.

Roxana: Am inchis ochii, am luat exemplu Elenei, sa nu vad. I-am auzit pe baieti care m-au sustinut. E normal sa vrei sa lupti pana la capat, imi pare rau ca nu am adus punct si am pierdut jocul de imunitate. Felicitari tuturor, stiu ca a tras toata lumea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro